Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-vihtasauna-jjm-0908-13.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Tavoitteena työhyvinvointi

Kuinka jaksat? Ota kollegasi tai henkilökuntasi mukaan ja järjestä aikaa jaksamiselle! Yrittäjän ja henkilöstön hyvinvointi on yrityksen tärkein voimavara. Työhyvinvointi vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen.

Nuoret resiinaretkellä.

Mieleenpainuvan työhyvinvointipäivän voit toteuttaa ammattitaitoisen ohjaajan suunnittelemilla valmiilla paketeilla, joita on erilaisille ryhmille ja erilaisilla teemoilla. Tilaisuus voidaan toteuttaa myös räätälöitynä, juuri teidän toiveidenne mukaan.

Työhyvinvointipäivään voi sisällyttää ryhmän omaa ohjelmaa esimerkiksi henkilöstökokouksen tai suunnittelupäivän. Mikäli haluatte viipyä pitempään, niin iltaohjelmaksi suosittelemme illanviettoa Marttisen Vanhassa Pappilassa, Vihta-saunalla tai Antintalolla maukkaasta ruuasta nauttien. Illanvieton jälkeen majoittautuminen viihtyisissä hirsihuviloissa.

Marttisen Vihta-sauna on luokiteltu yhdeksi maailman parhaista ja se on saanut Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin. Toisveden rannassa sijaitsevassa Vihta-saunassa on kokoustila ja kaksi erillistä saunaa (noin 15 henkilöä / sauna) sekä järvelle avautuva terassi. Siellä työhyvinvointipäivää voi jatkaa rentoutuen, saunoen ja jutustellen. Vihta-saunalle voitte myös tilata iltapalan tai juhlavampaa syötävää.

Käyttämällä Marttisen palveluja olet tukemassa laadukasta nuorisotyötä.

 

Varaa nyt tai pyydä tarjous omalle ryhmällesi

Varaa, pyydä lisätietoa tai tarjous

tai

Myyntipalvelu
p.+358 (0)3 485 1921
myynti@marttinen.fi

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 
Taitavat kädet alkaen 49 € / henkilö. Aivojumppaa ulkona alkaen 52 € / henkilö. Luonnon armoilla alkaen 67 € / henkilö. Luontoa päivään alkaen 67 € / henkilö. Köysien varassa alkaen 69 € / henkilö.
Köysien varassa alkaen 69 € / henkilö.
 

Tuo ryhmäsi kiipeämään yhdessä entistä korkeammalle Marttiseen. Meiltä löytyy virkistyspaketteja monenlaiseen makuun, niin rauhaa rakastavalle kuin seikkailunhaluisellekin porukalle.

Virkistyspäivään voi yhdistää rennon illanvieton ohjelmineen ja yöpyä mukavasti paikan päällä. Paketteihin voi sisällyttää myös omaa ohjelmaa tai vaikka kokouksen.

Rakenna oman ryhmäsi näköinen päivä! Me autamme sinua siinä. 

Esimerkkiohjelma päivään alk 69,00 € / henkilö. Päivän kesto saunalle saakka 3 tuntia.

 • 15 henkilön ryhmälle koko päivän sisältäen esimerkkiohjelman 1036,00 €.
 • Päivä alkaa tervetulokahveilla laavulla aivan kiipelypaikan edustalla.
 • Ryhmätehtävänä Yläköysirata.
  • Yhdessä suoritetaan tehtäviä kiipeillen Marttisen 6-8 metriä korkealla yläköysiradalla. Siinä tarvitaan uskallusta, yhteistyötä ja ongelmanratkaisukykyä.
  • Omien rajojensa löytäminen.
  • Itsensä ylittäminen.
  • Voittajafiilis.
  • Pienryhmätyöskentely.
 • Kiipeilyn jälkeen on hyvä siirtyä lämpöisiin saunoihin Vihta-saunalle ja sen jälkeen ruokailemaan jälleen luonnon keskelle, mutta nyt sisätiloihin Vihta-saunan kokoustiloihin.

Päivää voi myös pidentää jäämällä yöksi Marttiseen.

 • Majoitus aamiaisella.
  • 1.10.2021 - 31.3.2022  42,90 € / henkilö 2hh huoneessa  ja 62,90 € / henkilö 1hh huoneessa.
  • 1.4.2022 - 31.9.2022 52,90 € / henkilö 2hh huoneessa ja 72,90 € / henkilö 1hh huoneessa.

Varaa nyt tai pyydä tarjous omalle ryhmällesi

Varaa, pyydä lisätietoa tai tarjous

tai

Myyntipalvelu

p.+358 (0)3 485 1921
myynti@marttinen.fi

Talvellakin kiivetään alkaen 69 € / henkilö. Vauhtia virkistyspäivillä
 
 
 
Sivua päivitetty: 15.10.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy