Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-haajuhlia-16.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Elämäsi juhlat arvokkaassa ja tunnelmallisessa ympäristössä

Marttisen entinen pappila on nykyisin suosittu juhlatalo, jonka arvokkaassa ympäristössä ja viihtyisissä tiloissa voi järjestää perhe-, suku- ja yritysjuhlia. Pappila on kunnostettu vuonna 2010. Kunnostuksen yhteydessä uusittiin myös kalusteet ja av-välineet.

Marttisen Vanhassa Pappilassa on mahdollista järjestää tilaisuuden jopa 150 henkilölle. Suurin yhtenäinen tila Tarjanne -sali, joka on mahdollista kalustaa jopa 90 henkilölle. Tarjanne -salissa on käytössä myös flyygeli. Lisäksi käytettävissä on pienempiä saleja. 

 

Asiakaspalvelumme auttaa

Nuorisokeskus Marttisen henkilökunta auttaa mielellään juhlatilaisuuksien suunnittelussa ja tuo käyttöön järjestämisestä kertyneen kokemuksen. Asiakaspalvelumme on paikalla ma – pe klo 9.00 – 16.00. Voitte myös varata ajan etukäteen tilaisuutenne suunnittelua varten. Näin tarvittaessa myös keittiöpäällikkömme on mukaan tilaisuuden suunnitteluun alusta alkaen.

Kokous- ja juhlapalvelut

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
Häät Polttarit Syntymäpäivät

Syntymäpäiväjuhla Marttisen  kulttuurihistoriallisessa ja idyllisessä ympäristössä on ikimuistoinen. Vanhan Pappilan (1892) kauniit ja viihtyisät salit tarjoavat arvokkaan tunnelman kauniille juhlalle. Keittiömme henkilökunta paneutuu huolella ruokailuun ja henkilökuntamme on alusta asti mukana auttamassa suunnittelussa.

Marttisen juhlapakettiin sisältyy:

  • Marttisen vanhan Pappilan upeat salit
  • Tilaa jopa 150 henkilölle. Suurin yhtenäinen tila on Tarjanne-sali, joka on kalustettavissa jopa 90 henkilölle. Tilavuokra sisältyy menujen hintaan
  • Juhlamenu valintanne mukaan.

Menuvaihtoehdot

Väen pöytä
Pehtoorin pöytä
Ruustinnan pöytä
Luomu- ja lähiruokapöytä

Ohjelmaa ja lisäpalveluja juhlaan

Juhlaan on mahdollista Marttisen kautta saatavissa myös lisäpalveluja esimerkiksi esiintyjistä valokuvauksiin. Katso lisää täältä. Myös liikunnallisia aktiviteetteja, lasten temppurata tai tutustuminen Virtain Perinnekylään soveltuvat hyvin sukukokouksen yhteyteen.

Vieraiden majoitus

Vieraat majoittuvat hirsihuviloissahuoneistoissa kahden hengen huoneissa. Huoneistoissa on kolmesta neljään makuuhuonetta, yhteinen oleskelutila ja sauna. Majoittumaan mahtuu yhteensä 86 henkilöä. Tarvittaessa lisää majoitustilaa löytyy kahden, neljän tai kuuden hotelllihuoneista.

Aamiainen on tarjolla Nuorisokeskus Marttisen päärakennuksessa.

Sukujuhlat Kappeli
 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 11.01.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy