Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Nuorisokeskus Marttisen Vihta-sauna.
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Kokous- ja juhlatalo,
jonka palveluja käyttämällä tuet nuorten hyvää tulevaisuutta

Nuorisokeskus Marttisessa on loistavat puitteet erilaisten juhlien, tapahtumien ja kokouksien järjestämiseen. Monipuoliset tilat, ammattitaitoinen henkilökunta, luonto aivan ääressä ja useat aktiviteetit antavat yhdessä mahdollisuuksia joita ei muualla ole! Tilaisuuksien järjestäminen Marttisessa on myös vaivatonta, osaava henkilökunta on tarvittaessa mukana tilaisuuden suunnittelussa tuoden kokemuksen myötä kertyneen taidon asiakkaan käyttöön.

Marttisen Vanha Pappila kesäisenä päivänä.

Kokous- ja juhlatilojamonipuolisesti

Marttisen Vanha Pappila on suosittu juhlatalo, jonka arvokas tunnelma tekee vaikutuksen. Vanhan Pappilan viihtyisissä tiloissa voi järjestää perhe-, suku- ja yritysjuhlia. Uusi Vihta-sauna tarjoaa viihtyisät ja tyylikkäät puitteet kokoontumisiin ja virkistäytymiseen tuoden luonnon keskelle kokoustasi tai juhlaasi. Antintalo on monipuolinen vaihtoehto kokouksiin, koulutustapahtumiin ja vaikkapa juhlien jatkoihin. Laajasta kokous- ja juhlatilavalikoimastamme löydät taatusti juuri Sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kysy lisätietoja ja varaa:
Myyntipalvelu
p. 03 485 1921 / +35834851921
myynti@marttinen.fi

 

Tarjoamme upeat puitteet tapahtumiisi

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 15.10.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy