Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-paarakennus-ulkokuva-talvi-17-.jpg
 
 

Ajankohtaista

07.11.2019

Nuorten osallisuuskertomukset yksissä kansissa

Nuorten osallisuuskertomukset yksissä kansissa
Nuorisokeskus Marttisessa kerätyt nuorten osallisuuskertomukset on koottu printtijulkaisuksi. "Osallisuudesta elämään – Nuorten kertomuksia osallisuudesta" - julkaisu löytyy nyt online-versiona myös Marttisen sivuilta!


Nuorisokeskus Marttisen Nuorten ääni kuuluviin-hankkeessa kerätyt osallisuuskertomukset on nyt koottu yksiin kansiin.

Osallisuudesta elämään –Nuorten kertomuksia osallisuudesta -julkaisussa Marttisen sivuilla aiemmin julkaistuja nuorten puheenvuoroja kommentoivat myös suomalaisen nuorisotyön ja -tutkimuksen ekspertit nuorisotutkijat Tomi Kiilakoski ja Anu Gretschel, Tampereen yliopiston opettaja Juha Nieminen sekä Marttisen kattojärjestön, Suomen Nuorisokeskusyhdistys ry:n, nuorisotyön asiantuntija Heli Eischer. Julkaisun upeasta graafisesta ilmeestä vastaa Santtu Körkkö.

Ensisijaisesti materiaali on kohdennettu nuoria koskevia päätöksiä tekeville, mutta on sovellettavissa moneen tarpeeseen osallisuuden teemojen kanssa työskenteleville ja kaikille nuorten kokemusmaailmasta kiinnostuneille.

Julkaisu on tuotettu opetus- ja kulttuuriministeriön hankerahoituksella.

Klikkaa kuvaa tai tätä tekstiä, niin pääset lukemaan ajatuksia osallisuudesta

 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 16.01.2020

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy