Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Nuorisokeskus Marttisen piha-alue ilmasta kuvattuna.
 
 
Tietoa meistä

Nuorisokeskus Marttinen

Nuoret keskustelevat pöydän ääressä.

Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista. Monipuolinen keskuksemme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea. Tampereelta ja Seinäjoelta matkaa Marttiseen on 100 km, Jyväskylästä 115 km ja Helsingistäkin vain 270 km. Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden.

Marttinen kuten kaikki Suomen nuorisokeskukset ovat sitoutuneet toiminnassaan seuraaviin arvoihin:

Yhdenvertaisuus ja yhdessäolo

Olemme samanarvoisia riippumatta erilaisuudestamme. Ympäristön ja toimintojen tulee tukea yhdenvertaisuutta. Toivomme yhdessä tehtäviä aktiviteetteja sekä aikaa omaehtoiselle ryhmäytymiselle. Suurin pelkomme on yksinäisyys.

Elämyksellisyys ja monipuolisuus

Kaipaamme seikkailuja ja uusia elämyksiä. Monipuoliset aktiviteetit, uuden oppiminen ja luonto ovat meille tärkeitä. Uusien kokemusten myötä opimme uusia taitoja ja pääsemme irtautumaan arjesta.

Osallisuus

Meitä kuunnellaan ja mielipiteillämme on merkitystä. Toiminta järjestetään meitä aidosti kuunnellen ja olemme aktiivisia toimijoita nuorisokeskuksissa.

Turvallisuus

Haluamme kokea olevamme turvassa kodinomaisessa ympäristössä, jossa toiminta ja aktiviteetit ovat ennakoitavia ja jossa voimme kokea tulevamme kuulluiksi.

Näillä arvoilla maustettuna olemme mukana järjestämässä tapahtumiasi, leirejäsi, juhliasi, kokouksiasi tai muita tilaisuuksiasi.

 
 
 
Sivua päivitetty: 29.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy