Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
 
 
Ravintolat

Jouluruokailu Marttisessa

Kesä vaihtui syksyyn ja kohta joulu on aivan ovella! Nuorisokeskus Marttisessa muistat ja kiität ystäviäsi, asiakkaitasi tai henkilökuntaasi kuluneesta vuodesta maistuvasti. Marttisen monipuoliset tilat ja osaava keittiö tekevät järjestämästäsi jouluruokailusta sinun näköisesi. Samalla olet myös tukemassa nuorten tulevaisuutta!

Jouluruokailuja on mahdollista järjestää Marttisen Vanhassa Pappilassa, Antintalon tilausravintolassa, Marttisen päärakennuksessa tai vaikka Vihta-saunalla! Lähempänä joulua on myös avoimia joululounaita Marttisen päärakennuksessa! 
 
Joululounaat Marttisen päärakennuksessa 11.-13.12. ja 18.-19.12.2018 klo 11.00 - 14.30 Pappilan perinteinen joulupöytä 34,00 € Marttisen jouluinen lounas 23,00 € Juhlakauden iltapalat Antintalolle, Vihta-saunalle tai saunaosastolle 18,50 €
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 13.09.2018

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy