Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Leirikoululaiset ovat kokoontuneet yhteiskuvaan innoissaan päivän jälkeen.
 
 
Nuorisokeskus

Nuorisokeskus -
paikka lapsia ja nuoria varten

Tyttö kiipeää jyrkkää rinnettä ylös kiipeilyvaljaat ja kiipeilykypärä päässä.

Perustehtävämme on tukea nuorten (0 - 29-vuotiaiden) kasvua ja kehitystä. Pedagogisen osaamisen ja toiminnallisten menetelmien kautta nuoret saavat meiltä hyödyllisiä kokemuksia yksin ja ryhmässä toimimisesta. Yhteishengen muodostuminen, ongelman ratkaisu porukalla ja itsensä voittaminen ovat muutamia niistä ainutlaatuisista asioista, joihin meillä tähdätään.

Toimintaamme ohjaa nuorisolaki. Julkisen tuen avulla voimme tarjota nuorisoryhmille palveluitamme edulliseen hintaan.

Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Henkilökuntamme auttaa mielellään tapahtumien järjestelyissä. Tarjolla on ohjattua toimintaa sekä mahdollisuudet omatoimisiin ohjelmiin. Tilojemme suunnittelussa on huomioitu liikuntaesteettömyys.

Tutustu toimintaamme!


   
   
   
  Sivua päivitetty: 25.05.2021

  Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

  Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

   

  Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

   
   
  login Synergia Foxy