Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Nuorisokeskus Marttisen hirsihuvilahuoneistot ja niiden ranta.
 
 
Majoitus

Majoitu Marttisessa

Marttisen hirsihuvilat sijaitsevat järvenrannalla.

Nuorisokeskus Marttisessa hyvät yöunet ovat tarjolla erilaisille ryhmille, leirikouluista kansainvälisiin nuorisoryhmiin ja yritysten työhyvinvointiryhmistä johtoryhmiin. Näiden lisäksi yksittäiset matkailijat työmatkoilla että lomaillen ovat tervetulleita.

Tarjolla ovat makeat unet Marttisen hirsihuvilahuoneistoissa tai Marttisen hotellihuoneissa. Molemmat sijaitsevat järven rannassa. Hirsihuvilahuoneistoissa on 86 vuodepaikkaa jakautuneena 11 huoneistoon ja hotellissa 25 huonetta. Tarvittaessa majoittumaan mahtuu jopa 198 henkilöä.

Marttinen sijaitsee puolen tunnin etäisyydellä (alle 50 km) Tuurista ja Ähtäristä, reippaan tunnin etäisyydellä (alle 100 km) Seinäjoelta ja noin puolentoista tunnin etäisyydellä (reippaan 100 km) Tampereelta ja Jyväskylästä.

Varaa majoitus Nuoriosokeskus Marttisen omilta sivuilta

 

MAJOITUS RYHMILLE

Viiden henkilön työhyvinvointiryhmä toimii yhdessä Marttisen monitoimisalissa.


Kokouksesta, koulutuksesta työhyvinvoinnista tai ryhmämajoituksesta ruokailuineen ja ohjelmineen saat tarjouksen myyntipalvelustamme niin halutessasi.


Myyntipalvelu
p.+358 3 485 1921
myynti@marttinen.fi

 

VÄLINEVUOKRAUS

SUP-lautailijat melovat seisaaltaan Nuorisokeskus Marttisen rannassa.

Marttisessa voit myös vuokrata ympäri vuoden fatbikeja ja kesäaikaan kanootteja, kajakkeja ja SUP-lautoja omaan käyttöösi alueellamme.

Lue lisää välinevuokrauksesta Marttisen websivuilta

 
 
 
Sivua päivitetty: 09.09.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy