Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
ruustinnan-kahvit-3.jpg
 
 
Leirit

Kuoroleirit

Pirkanmaalla, Virroilla sijaitseva Nuorisokeskus Marttinen puitteineen ja mahdollisuuksineen soveltuu oikein mainiosti erilaisten tapahtumien, -leirien ja koulutustilaisuuksien pitämiseen. 

Vanhan Pappilan arvokkaat tilat ovat muunnettavissa juhlavasta esiintymissalista harjoitustilaksi ja mahdollista varata rauhalliseen käyttöön pidemmäksikin aikaa esimerkiksi harjoitusleirille. Alueen useat tilat antavat mahdollisuuksia samanaikaisestikin tapahtuviin harjoituksiin.

Marttisen tiloista löytyy erikokoisia kokous- koulutustiloja, jopa 200 henkilölle ajanmukaisene esitysjärjestelmineen. Näin on mahdollisuus leirien yhteydessä järjestää laajojakin esityksiä, koulutustilaisuuksia tai kokouksia.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja varaa omalle ryhmällesi leiri tai esitystila myyntipalvelustamme ja olet samalla tukemassa nuorten hyvää tulevaisuutta!

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 11.07.2018

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy