Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Vanhan pappilan ruustinnan pukuun pukeutunut nainen seisoo flyygelin vierellä.
 
 
Leirit

Kuoroleirit Marttisessa

Ruskea flyygeli kattokruunun koristamassa huoneessa

Pirkanmaalla, Virroilla sijaitseva Nuorisokeskus Marttinen puitteineen ja mahdollisuuksineen soveltuu oikein mainiosti erilaisten tapahtumien, -leirien ja koulutustilaisuuksien pitämiseen. 

Vanhan Pappilan arvokkaat tilat ovat muunnettavissa juhlavasta esiintymissalista harjoitustilaksi ja mahdollista varata rauhalliseen käyttöön pidemmäksikin aikaa esimerkiksi harjoitusleirille. Alueen useat tilat antavat mahdollisuuksia samanaikaisestikin tapahtuviin harjoituksiin.

Marttisen tiloista löytyy erikokoisia kokous- koulutustiloja, jopa 200 henkilölle ajanmukaisene esitysjärjestelmineen. Näin on mahdollisuus leirien yhteydessä järjestää laajojakin esityksiä, koulutustilaisuuksia tai kokouksia.

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja varaa omalle ryhmällesi leiri tai esitystila myyntipalvelustamme ja olet samalla tukemassa nuorten hyvää tulevaisuutta!

Myyntipalvelu
p.+358 (0)3 485 1921
myynti@marttinen.fi

Varaa kuoroleirisi tästä

Tutustu Vanhaan Pappilaan virtuaalisesti

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 15.03.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy