Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-luonto-ymparisto-12.jpg
 
 
Leirit

Koiraleirit

Pirkanmaalla, Virroilla sijaitseva Nuorisokeskus Marttinen on suosittu paikka myös koiraharrastajien keskuudessa. Puitteet soveltuvat oikein mainiosti erilaisten koiratapahtumien, -leirien ja koulutustilaisuuksien pitämiseen. Jo useat koirajärjestöt ovat löytäneet paikan omakseen.

Nuorisokeskus Marttisessa voi järjestää koiraleirejä kaikkina vuodenaikoina. Pihapiirissä on koulutuksiin sopiva hiekkakenttä sekä Virtain Kirsut ry:n agilitykenttä, joka on vuokrattavissa suoraan Kirsuilta. Virroilla on hyviä maastoja, joissa voi järjestää mm. jälljityskoulutusta sekä runsaasti järviä vesityöskentelyyn.

Marttisen tiloista löytyy erikokoisia kokous- koulutustiloja, jopa 200 henkilölle ajanmukaisene esitysjärjestelmineen. Näin on mahdollisuus leirien yhteydessä järjestää laajojakin koulutustilaisuuksia tai kokouksia.

 
Koira- ja kennelleirin järjestämisessä teitä auttavat
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 14.02.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy