Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-paarakennus-ulkokuva-talvi-17-.jpg
 
 

Ajankohtaista

09.12.2019

Vihta-saunallemme Sauna from Finlandin laatumerkki

Vihta-saunallemme Sauna from Finlandin laatumerkki
Sauna from Finland ry on myöntänyt joulukuussa 2019 Nuorisokeskus Marttisen Vihta-saunalle Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin todistuksena siitä, että saunassa on huomioitu kaikki suomalaisen saunan ydinarvot: aitous, moniaistisuus, läsnäolo, rentoutuminen, puhtaus sekä hyvinvointi ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.


Vihta-saunamme on laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Sen kävi jälleen varmistamassa Sauna from Finlandin auditoija Pekka Krook vierailullaan Marttisessa marraskuussa 2019.

Sauna from Finland ry on monialainen yritysverkosto, jonka tavoitteena on luoda suomalaisesta saunakokemuksesta maailman paras. Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatti myönnetään kahdeksi vuodeksi kerrallaan saunalle ja saunapalveluille, joiden kokonaisvaltainen ja moniaistinen saunaelämys koostuu tunnistettavista ja laadukkaista elementeistä sekä ydinarvoista, joita ovat aitous, moniaistisuus, läsnäolo ja rentoutuminen, hyvinvointi ja terveys, kontrasti, puhtaus, turvallisuus sekä vastuullisuus.

Joulukuussa 2017 uunituore Vihta-sauna sai ensimmäisen kerran Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin. Laatumerkin säilyttäminen vaatii saunan huolellista ylläpitoa ja jatkuvaa kehittämistä. Siinä olemme onnistuneet.

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta saunaelämyksestä Vihta-saunan yleisillä saunavuoroilla talvisina keskiviikkoina: 18.12., 22.1., 26.2. ja 25.3.
Saunat ovat avoinna klo 17 – 20.
Hinta 5,00 € / hlö, nuoret ja lapset alle 18 vuotta ovat ilmaisia.

 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 16.01.2020

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy