Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Maastopyöräilijä lumisessa kuusimetsässä.
 
 
 

Talvilomalla Marttiseen

Talven lomilla nautitaan talvisesta luonnosta monilla tavoilla - lasketellaan suksin tai pulkin rinteitä alas tai kiivetään jäähakuin varustautuneenna jäätornia ylös. Lomapäivä voi koostua myös kulttuurista tai ostoksista. Valinnan teet sinä ja perheesi tai ystäväsi.

Aktiivisen ulkoilu- tai kulttuuripäivän jälkeen on mukava lämmitellä oman hirsihuvilahuoneiston löylyissä tai pulahtaa järven vesiin ja aamulla suunnata kohti aamiaispöytää tai heräillä pitkään ja tehdä itse aamiaista.

Lue alta mitä kaikkea Marttisen lähiseudulta löytyy.

 
Varaa hyvät unet Marttisesta
 

Varaa hyvät unet Marttisesta

Talvilomalla hyvät unet Marttisessa.

Nuorisokeskus Marttisessa hyvät yöunet ovat tarjolla erilaisille ryhmille, leirikouluista kansainvälisiin nuorisoryhmiin ja yritysten työhyvinvointiryhmistä johtoryhmiin ja tietenkin myös perheille ja yksittäisille matkailijoille. Tarjolla ovat makeat unet Marttisen hirsihuvilahuoneistoissa tai Marttisen hotellihuoneissa. Molemmat sijaitsevat järven rannassa. .

Varaa jääkiipeilyaika
 

Varaa jääkiipeilyaika

Varaa jääkiipeilyaika omalle perheellesi tai ryhmällesi talvilomaviikoille 8 tai 9.

Jääkiipeilytorni on valmiudessa myös talvilomaviikoilla ja nyt voit täältä varata omalle perheellesi, ryhmällesi tai vaikka työhyvinvointiin sopivan ajan kiipeillä. Maksimihenkilömäärä on rajattu 8 henkilöön kerrallaan ja ainoastaan oma ryhmä kerrallaan. Kiipeily on mahdollista arkipäivisin maanantaista perjantaihin 22.2.-26.2. klo 9.30 - 11 ja 1.-5.3. klo 13 - 16. Varaathan ajoissa.
5,00 € / alle 18 vuotta 10,00 € / aikuiset
25,00 € / perhe (2 aikuista ja alle 18 vuotiaat)
Maksu suoritetaan saapuessanne kiipeilemään.

Vuokraa sähköavusteinen fatbike
 

Vuokraa sähköavusteinen fatbike

Vuokraa perheellesi tai ryhmällesi sähköavusteiset fatbiket pyöräretkeä varten

Marttisessa on mahdollista kokea ympäröivä talvinen luonto monesta näkökulmasta ohjattuna ja nyt on mahdollista myös vuokrata näitä harrastevälineitä käyttöön alueellamme.

Talvilomaviikoillakin on vuokrattavissa on sähköfatbikeja. Vuokraus on mahdollista 2, 4 tai 7 tunniksi maanantaista perjantaihin klo 10.00 -17.00 ja lauantaisin klo 9.00 - 16.00.
Hinnat: 25,00 € / 2 tuntia / pyörä, 40,00 € / 4 tuntia / pyörä, 70,00 € / 7 tuntia / pyörä 
Pyöriä on runkokokoa S, M, L.

Yhdistä talviloma ja etätyömahdollisuudet Marttisessa
 

Yhdistä talviloma ja etätyömahdollisuudet Marttisessa

Rauhallinen etätyötila on mahdollista löytää kokoustiloista tai vuokraten huone tai huoneisto päiväksi tai pidemmäksi.

Rauhallisen tilan etäkokoukseen tai etätyöpisteen voit varata Nuorisokeskus Marttisen kokoustiloista tai hirsihuvilahuoneistoista. Lisäksi voit ostaa lisäpalveluksi aamiaiset ja/tai lounaat Nuorisokeskus Marttisen ravintolassa ja tietenkin myös yöpyminen meillä onnistuu.

Kaikissa 12 erillisessä kokoustilassamme on nopeat wlan-yhteydet, seitsemässä niistä on ClickShare-esitysjärjestelmä ja kaikkiin on saatavissa dataprojektori.

Torisevan rotkojärvet ja luontopolku
 

Torisevan rotkojärvet ja luontopolku

Torisevan rotkojärvet sijaitsevat noin 15 minuutin etäisyydellä Marttisesta.

Torisevan rotkojärvet - Alainen, Keskinen ja Yläinen Toriseva - ovat kuuluisia syvyydestään ja jylhien kallioiden tavoin äkkijyrkistä rannoistaan.Sijaitsevat aivan kantatie 66 varressa.

Torisevan luontopolku

Halutessaan reippailua, voi lähteä patikoimaan Torisevan 6,5 km pitkälle luontopolulle. Se alkaa kahvimajalta seuraten Alaisen Torisevan kalliorannan päällä olevaa polkua järven eteläpäähän Inkerinkalliolle (1,2 km). Polku jatkuu Kolistontietä Vankkurimännikön ohi Kangasjärven laskujoelle ja sivuaa Lakarin leirintäaluetta, josta polku palaa lopuksi metsän halki Torisevalle.

Helvetinjärven kansallispuisto
 

Helvetinjärven kansallispuisto

Helvetinjärven kansallispuisto sijaitsee noin 45 minuutin päässä Marttisesta.

Tule selvittämään, mikä sai luonnonvoimat siirtelemään maankuorta miljoonia vuosia sitten! Tuloksena syntyivät Helvetinjärven rotkolaakso sekä Helvetinkolu, pari metriä leveä ja 40 metriä korkea kalliosola. Geologista arvoitusta voi pohtia vaikka Haukanhiedan upealla hiekkarannalla.

Rinteeseen Virroilla
 

Rinteeseen Virroilla

Koko perheen rinnepaikka sijaitsee noin 10 minuutin päässä Marttisesta

Pukkivuori on erinomaisen sijaintinsa ja mukavien rinteidensä ansiosta loistava laskettelu- ja lautailupaikka kaikenikäisille ja -taitoisille harrastajille. Pukkivuori sijaitsee aivan Virtain kaupungin keskustassa urheilukeskuksen yhteydessä. Alueella on laskettelun lisäksi loistavat maastohiihtoalueet, ulkoluistelupaikka ja jäähalli.

Koko perheen viihtymistä lisää loistava ja turvallinen pulkkamäki sekä taukolaavu tulipaikkoineen ja puinee.

Killinkosken Wanhan Tehdas
 

Killinkosken Wanhan Tehdas

Killinkosken Wanhan tehtaan miljöösijaitsee noin 20 minuutin päässä Marttisesta.

Vanhoista tehdastiloista on Kyläyhdistys kehittänyt mielenkiintoisen matkailukohteen, joka heijastaa maaseudun keskellä harvinaista yli 100-vuotiasta teollisuusperinnettä. Kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy. Tervetuloa tutustumaan!.

Serlachius-museot
 

Serlachius-museot

Serlachius-museot sijaitsevat noin tunnin etäisyydellä Marttisesta.

Serlachius-museot Mäntässä tarjoavat kohtauspaikan taiteelle ja tarinoille ja niiden korkeaa laatua arvostaville ystäville. Serlachius-museoita on kaksi: taidemuseo Gösta ja taiteesta sekä historiasta tarinoiva Gustaf-museo. Ydinsisältöömme kuuluvat taide, arkkitehtuuri, historia, hyvä ruoka, kaunis järviluonto ja sydämellinen palvelu.

Talvilomaviisiitin voi suunnitella vaikka Göstä perhepäiväksi 28.2. Tervetuloa.


Kirstin Galleria
 

Kirstin Galleria

Kirstin Galleria sijatsee noin 10 minuutin etäisyydellä Marttisessa.

Pitkä, kylmä kevät on ollut hyvää aikaa rauhassa tutkia luonnon heräämistä, silmuja ja versoja.

Uusia tauluja on syntynyt, kehystyksiä on tullut Kuvaamo Intosta ja painotuotteita Grafiosta. Onneksi taiteesta ja luonnosta voi nauttia näin verkossa ja kesän tullen koronaohjeiden mukaisesti Galleriassakin. Tervetuloa tutustumaan, ehkä joku kuva tai tuote ilahduttaisi vielä kotonakin! 

– Kirsti –

Galleria Virinä
 

Galleria Virinä

Galleria Virinä sijatsee noin 10 minuutin etäisyydellä Marttisesta.

Galleria Virinä on Virtain keskustassa sijaitseva galleria, jossa vaihtuvat näyttelyt kuukausittain taiteilijoilta Virroilta ja myös muualta.

VisitVirrat
 

VisitVirrat

Onnistu Virroilla

Virrat on juhannuskaupunki ympäri vuoden. Katso VisitVirrat.fi -sivustolta mitä muuta löydät alueeltamme. 

Ähtäri Zoo
 

Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo sijaitsee reippaan puolen tunnin etäisyydellä Marttisesta.

Ähtäri Zoo on luonnonmukainen eläinpuisto, joka on tarjonnut hauskoja elämyksiä luonnon ja eläinten parissa jo lähes 50 vuoden ajan. Portit avattiin yleisölle ensimmäisen kerran 17.6.1973. Ensimmäinen puiston asukki oli Köpi -niminen hirvi, josta tuli myös tuoreen puiston tunnuseläin. Nyt Ähtäri Zoossa voi tutustua yli 50 eläinlajiin. Tervetuloa patikoimaan, luonto- ja eväsretkelle ainutlaatuiseen ympäristöön.

Suomen suurin kyläkauppa
 

Suomen suurin kyläkauppa

Tuuri sijaitsee reippaan puolen tunnin etäisyydellä Marttisesta.

Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo, Kyläkaupassa asiointi on elämys. Sen välitön tunnelma, uskomattomat yksityiskohdat ja yllättävät kohtaamiset on koettava henkilökohtaisesti. Kyläkaupassa on kiinnitetty erityistä huomiota elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen – ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on siis koko perheelle vauvasta vaariin.

 
 
Sivua päivitetty: 08.02.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy