Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
antintalon-terassilla.jpg
 
 
Ravintolat

Hyvää pieneen ja isompaan nälkään

Isompaan nälkään on Nuorisokeskus Marttisessa tilattavissa ruokailuja ryhmälle päärakennuksen ruokasaliin ja kabinettiin. Näiden lisäksi ruokailut onnistuvat Vanhassa Pappilassa, Antintalon tilausravintolassa ja myös uudella Vihta-saunalla että saunaosastolla. Lisää tietoa näistä tiloista löydät kokous- ja juhlatiloista ja esimerkkejä menuista.

Marttisen kahvio sijaitsee päärakennuksessa vastaanoton vieressä. Kahviossa voi poiketa juomassa kupposen vaikka ihan vaan ohikulkumatkalla.
Tuoreen pullan tuoksu leijailee päärakennuksessa aina aamuisin, kun keittiömme leipoo kahvioon herkullista talon pullaa.

Keittiömme on saanut kiitosta herkullisista ruoistaan. Toimimme tilausravintolatyyppisesti, meiltä voi varata ruokailuja ryhmille.

 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 27.02.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy