Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuottaleiri-65euroa-page-1.png
 
 
Nuorisokeskus

Sosiaalisen vahvistamisen Nuotta-leiri

Sosiaalisen vahvistamisen Nuotta-leiri on tarkoitettu esimerkiksi jopo -luokille ja perhekodeille, jotka eivät kuulu OKM:n maksuttoman Nuottavalmennuksen
kohderyhmään. Nuorisokeskus Marttisen Nuotta-leiri vastaa sisällöltään valtakunnallisten nuorisokeskusten Nuotta-valmennusta.

Lataa tulostettava esite klikkaamalla tästä tai kuvaa

Nuotta-leiri vahvistaa nuorten arjenhallintaa, sosiaalisia taitoja ja terveitä elämäntapoja. Se on elämyksellistä toimintaa pienryhmässä, reflektiota unohtamatta. Marttisen erityisosaamiseen kuuluvat toiminalliset menetelmät, kansainvälisyys ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa.

Ryhmän suositeltu maksimikoko on 12 nuorta, mutta tarvittaessa voimme ottaa kahden ohjaajan voimin myös 24 nuoren ryhmiä. Tyypillinen kesto leirille on 2-4 vuorokautta. Majoitustilat leireillä 7-8 henkilön hirsihuviloissa, n. 40 henkilön nuorisohotellissa tai yöretkillä (kamina-) teltoissa.

 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 29.03.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy