Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-tehdaan-yhdessa-9.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Rippileirit ja muut nuorisoleirit

Nuorisokeskus Marttisessa on yhteistyössä eri toimijoiden kanssa toteutettu leirejä jo 25 vuoden ajan. Leirien suunnittelussa nuorisokeskuksen henkilökunnan kokemus ja ammattitaito on järjestäjien käytössä. Järjestäjät ja leirien ohjaajat voivat keskittyä omaan tehtäväänsä, kun leirien rutiinit hoidetaan varmasti ja kokemuksella Marttisen puolesta. Marttisen idylliseen, kulttuurihistorialliseen ja samalla kuitenkin nykyaikaiseen miljööseen sopivat niin rippileirit, isoskoulutukset, muut nuorisoleirit urheiluseurojen leirit ja perheleirit.

 
Rippileirit Talvirippileiritarjous Urheiluryhmien leirit Muut nuorisoleirit

Nuorisoleirin järjestäjän tavoite voi olla antaa ryhmällensä mahdollisuus oppia lisää harrastuksestaan, tiivistää ryhmähenkeä ja/tai kehittää sosiaalisia taitoja elämää varten. Näihin Marttisen monipuolinen toimintaympäristö ja asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellut leiriohjelmat luovat loistavat edellytykset.

Nuorisokeskus Marttinen soveltuu isojenkin, n. 150 -200 henkilön nuorisoleirien ja tapahtumien pitopaikka. Suurimman 200 hengen kokoontumistilan lisäksi lähellä olevat noin 7 pienempää kokoontumis- ja ryhmätyötilaa mahdollistavat monipuolisen toiminnan. Isoonkin tapahtumaan voidaan toteuttaa toiminnallisia pajoja tai tehtävärasteja. Marttisessa kaikki on käden ulottuvilla ja silti aivan luonnon keskellä. Samalla vesistön ympäröimällä alueella sijaitsee myös Virtain Perinnekylä.

Hinta

Täysihoito 49,50 € / hlö alv 0%
Täysihoito talviaikana (1.10. - 31.3.) 44,90 € / hlö alv0%

Hinta sisältää majoituksen 2 - 6 henkilön huoneissa omilla liinavaatteilla, aamupalan, lounaan ja päivällisen. Lisähintaan on saatavissa iltapaloja, liinavaatteet ja saunavuoroja. 

Nuorisotoimintamme on arvonlisäverotonta.
Kysy hintaa aikuisryhmille myyntipalvelustamme.

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 15.03.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy