Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-tehdaan-yhdessa-9.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Rippileirit ja muut nuorisoleirit

Nuorisokeskus Marttisessa on yhteistyössä eri toimijoiden kanssa toteutettu leirejä jo 25 vuoden ajan. Leirien suunnittelussa nuorisokeskuksen henkilökunnan kokemus ja ammattitaito on järjestäjien käytössä. Järjestäjät ja leirien ohjaajat voivat keskittyä omaan tehtäväänsä, kun leirien rutiinit hoidetaan varmasti ja kokemuksella Marttisen puolesta. Marttisen idylliseen, kulttuurihistorialliseen ja samalla kuitenkin nykyaikaiseen miljööseen sopivat niin rippileirit, isoskoulutukset, muut nuorisoleirit urheiluseurojen leirit ja perheleirit.

 
Rippileirit Talvirippileiritarjous Urheiluryhmien leirit

Urheiluryhmien leirit voivat sisältää lajille ominaisia harjoitteita erilaisia liikuntamahdollisuuksiamme hyödyntäen. Monitoimisali ja ulkopelikentät sopivat peleihin ja harjoitteisiin, ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella on turvallista kehittää koordinaatiota ja ryhmätyötaitoja kiipeillen yläköysiradalla, sisäseinällä, jääkiipeilytornissa, rautatiesillalla tai kalliolla. Muita normaaliin harjoitteluun vaihtelua tuovia liikuntamuotoja ovat esimerkiksi lumikenkäretki, melonta, potkukelkkaretki tai vaellusretki.

Hinta

Täysihoito 49,50 € / hlö alv 0%
Täysihoito talviaikana (1.10. - 31.3.) 44,90 € / hlö alv0%

Hinta sisältää majoituksen 2 - 6 henkilön huoneissa omilla liinavaatteilla, aamupalan, lounaan ja päivällisen. Ryhmälle myös välineet ja tilat omatoimisiin ohjelmiin (varattaessa) klo 21 saakka. Lisähintaan on saatavissa iltapaloja, liinavaatteet ja saunavuoroja. 

Nuorisotoimintamme on arvonlisäverotonta.


Kysy hintaa aikuisryhmille myyntipalvelustamme

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

Muut nuorisoleirit
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 15.03.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy