Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-tehdaan-yhdessa-9.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Rippileirit ja muut nuorisoleirit

Nuorisokeskus Marttisessa on yhteistyössä eri toimijoiden kanssa toteutettu leirejä jo 25 vuoden ajan. Leirien suunnittelussa nuorisokeskuksen henkilökunnan kokemus ja ammattitaito on järjestäjien käytössä. Järjestäjät ja leirien ohjaajat voivat keskittyä omaan tehtäväänsä, kun leirien rutiinit hoidetaan varmasti ja kokemuksella Marttisen puolesta. Marttisen idylliseen, kulttuurihistorialliseen ja samalla kuitenkin nykyaikaiseen miljööseen sopivat niin rippileirit, isoskoulutukset, muut nuorisoleirit urheiluseurojen leirit ja perheleirit.

 
Rippileirit

Rippileireille Vanhan Pappilan ympärille rakentunut Nuorisokeskus Marttinen avaa monipuolisia mahdollisuuksia, käytössä ovat viihtyisät opetustilat sekä kappeli hiljentymiseen ja jumalanpalveluselämään. Leireihin on myös yhdistettävissä aktiviteetteja, joiden kautta leirin opetusteemaa voidaan käydä läpi kokemuksen kautta. 

Marttisessa on mahdollista järjestää rippileiri perinteisen lisäksi teemallisena leirinä, seikkailuriparina tai vihreänä riparina!

Erityisesti seurakuntien käyttöön:
Marttisen oma kappeli, ehtoollisvälineet, virsi- ja koraalikirjat, laulukirjat, kitara, flyygeli, sähköpiano, luontopolku, laavu tai kota.

Hinta

Vuosi 2019

Täysihoito 49,50 € / hlö alv 0%
Täysihoito talviaikana (1.10. - 31.12.2019) 44,90 € / hlö alv0%

Vuosi 2020 - 2021

Täysihoito 51,00 € / hlö alv 0%
Täysihoito talviaikana (1.1.2020 - 31.3.2020) 46,50 € / hlö alv0%


Hinta sisältää majoituksen 2 - 6 henkilön huoneissa omilla liinavaatteilla, aamupalan, lounaan ja päivällisen. Rippileireillä lisäksi iltapala ja ryhmälle kaksi omatoimista saunavuoroa, välineet ja tilat omatoimisiin ohjelmiin (varattaessa) klo 21 saakka. Lisähintaan on saatavissa iltapaloja, liinavaatteet ja lisäsaunavuoroja. 

Nuorisotoimintamme on arvonlisäverotonta.

Talvirippileiritarjous Urheiluryhmien leirit Muut nuorisoleirit
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 15.03.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy