Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuottaleiri-65euroa-page-1.png
 
 
Nuorisokeskus

Sosiaalisen vahvistamisen Nuotta-leiri

Sosiaalisen vahvistamisen Nuotta-leiri on tarkoitettu esimerkiksi jopo -luokille ja perhekodeille, jotka eivät kuulu OKM:n maksuttoman Nuottavalmennuksen
kohderyhmään. Nuorisokeskus Marttisen Nuotta-leiri vastaa sisällöltään valtakunnallisten nuorisokeskusten Nuotta-valmennusta.

Lataa tulostettava esite klikkaamalla tästä tai kuvaa

Nuotta-leiri vahvistaa nuorten arjenhallintaa, sosiaalisia taitoja ja terveitä elämäntapoja. Se on elämyksellistä toimintaa pienryhmässä, reflektiota unohtamatta. Marttisen erityisosaamiseen kuuluvat toiminalliset menetelmät, kansainvälisyys ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa.

Ryhmän suositeltu maksimikoko on 12 nuorta, mutta tarvittaessa voimme ottaa kahden ohjaajan voimin myös 24 nuoren ryhmiä. Tyypillinen kesto leirille on 2-4 vuorokautta. Majoitustilat leireillä 7-8 henkilön hirsihuviloissa, n. 40 henkilön nuorisohotellissa tai yöretkillä (kamina-) teltoissa.

 
 
 
Sivua päivitetty: 26.05.2020

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten websivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy