Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-16.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Tavoitteellinen leirikoulu Marttisessa


Leirikoulussa Marttisessa osallistujien ja ryhmän tavoitteet ovat tärkeässä osassa. Marttisen ja muiden nuorisokeskusten leirikouluissa oppiminen ja kehittyminen tapahtuvat tekemällä ja kokemalla. Leirikoulut tukevat perusopetuksen opetussuunnitelman tavoitteiden saavuttamista. Suomen nuorisokeskukset ovat Suomen suurin leirikoulujärjestäjä, nuorisokeskuksissa järjestetään vuosittain yli 800 leirikoulua.

Marttisessa on toteutettu tavoitteellisia ja laadukaita leirikouluja jo 25 vuoden kokemuksella. Huolellinen etukäteissuunnittelu, ammattitaitoinen henkilökunta sekä turvallinen toimintaympäristö takaavat onnistuneen kokemuksen, josta koko ryhmä voi nauttia.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee nuorisokeskusten yleishyödyllistä ja kasvatuksellista toimintaa nuorille ja tämä huomioidaan hinnoittelussa. Hinnat vaihtelevat ohjelmien ja sesonkien mukaan, keskimäärin leirikouluvuorokausi täysihoidolla maksaa noin 50,00 € / henkilö.

 

Marttisen leirikoulu alkaen 45,00 € / henkilö

Katso lisää alla olevista vaihtoehdoista!

 
Tavoitteellinen leirikoulu Talvileirikoulutarjous Päiväleirikoulutarjous kevät 2019 20 € / henkilö

Millaiset tavoitteet teidän luokka asettaa luokkaretkelle tai leirikoululle?Hauskuutta, uuden oppimista, yhdessäoloa vai jotain ihan muuta?


Tässä on teille Marttisen vaihtoehto.

Vuonna 2018 useamman päivän leirikoulujen lisäksi oli tarjolla päivän maistiaisia tavoitteellisesta leirikoulusta! Tavoittellisista leirikouluohjelmista on valikoimaan valittu laaja kattaus erilaisia aktiviteetteja. Päiväleirikoulu kannattaa suunnitella myös huolella ollen yhteydessä Marttiseen ajoissa ja ottaen suunnitteluun mukaan osallistujat.

Tuo siis nyt koulusi tai luokkasi Marttiseen päiväksi! 

Tämä päiväleirikoulutarjous on toteutettavissa huhti- ja toukokuussa 2019
aina kesälomaanne saakka, myynnissä se on välittömästi!

Päiväleirikoulutarjous Kevät 2019 

Kaksi ohjelmaa* ja lounas
Kevät 2019 20,00 € / hlö alv 0%

Hinta sisältää kaksi ohjelmaa* ja lounaan.

Nuorisotoimintamme on arvonlisäverotonta.

*Tämän linkin takaa löydät valittavat ohjelmat

 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 05.11.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy