Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
evs-nuorisokeskus-marttinen-talvi-tuli-19.jpg
 
 
Nuorisokeskus

Polkuja kansainvälisyyteen

Nuorisokeskus Marttisen tehtävänä on auttaa alueemme nuoria löytämään oma polkunsa kansainvälisyyteen. Maailma on täynnä erilaisia mahdollisuuksia kansainvälistyä ja me autamme. Olitpa sitten nuori, nuorten parissa toimiva tai organisaatio yhdessä löytyy juuri sinun tilanteeseesi, kukkarollesi ja innostuksellesi sopiva tapa oppia eri kulttuureista.  Samalla voit kehittää osaamistasi ja saada kansainvälisiä kokemuksia joista on hyötyä pitkälle tulevaisuuteen! Kaikki alkaa yhteydenotosta meille jonka jälkeen saatat pian löytää itsesi maailmalta!

Kansainvälisen nuorisotyön koordinaattori 
Antti Korhonen
p.+358 (0)44 715 1917
kv@marttinen.fi

Marttinen tarjoaa

 
Kädestä pitäen neuvontaa suoraan nuorille

On nuorisovaihtoja, vapaaehtoispalvelua, kielikursseja, tapahtumia, rahoituksia kansainvälisyyteen… kaikista näistä saa meiltä tietoa ja neuvontaa. Tulemme mielellämme tapaamaan yksittäisiäkin nuoria, kertomaan eri vaihtoehdoista ja räätälöimään omia polkuja kansainvälisyyteen!

Valmiita mahdollisuuksia hypätä mukaan kv-toimintaan Kotikansainvälisyyttä alueellemme nuorisotyöhön Tietoa, tukea ja koordinaatiota omiin hankkeisiin
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 06.11.2018

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy