Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-luonto-ymparisto-12.jpg
 
 
Leirit

Koiraleirit

Pirkanmaalla, Virroilla sijaitseva Nuorisokeskus Marttinen on suosittu paikka myös koiraharrastajien keskuudessa. Puitteet soveltuvat oikein mainiosti erilaisten koiratapahtumien, -leirien ja koulutustilaisuuksien pitämiseen. Jo useat koirajärjestöt ovat löytäneet paikan omakseen.

Nuorisokeskus Marttisessa voi järjestää koiraleirejä kaikkina vuodenaikoina. Pihapiirissä on koulutuksiin sopiva hiekkakenttä sekä Virtain Kirsut ry:n agilitykenttä, joka on vuokrattavissa suoraan Kirsuilta. Virroilla on hyviä maastoja, joissa voi järjestää mm. jälljityskoulutusta sekä runsaasti järviä vesityöskentelyyn.

Marttisen tiloista löytyy erikokoisia kokous- koulutustiloja, jopa 200 henkilölle ajanmukaisene esitysjärjestelmineen. Näin on mahdollisuus leirien yhteydessä järjestää laajojakin koulutustilaisuuksia tai kokouksia.

 
Koira- ja kennelleirin järjestämisessä teitä auttavat

Virtain Kirsut ry 

Marttisen saarella sijaitsee Virtain Kirsut ry:n agility - kenttä, joka on vuokrattavissa suoraan Kirsuilta.
Yhteyshenkilönä toimivat 

 VIPStore Center 

Marttisesta kolmen kilometrin päässä toimii VIPstore Center eli koira- ja kissatarvikkeiden sekä ruokien maahantuojan suurmyymälä. Ryhmien on mahdollista varata etukäteen esittelykierros myymälään, kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia.
Varaukset: 

  • puh. 03 485 3474, info@vipstore.fi
     

Virtain metsästysseura 

Virtain metsästysseuran monitoimikeskus sijaitsee Rantakunnalla, Vermasjärven rannalla noin 7 km:n päässä Marttisesta. Metsästysseura vuokraa keskusta koiraleiriasiakkaillemme. Keskuksen ympäristössä on hyviä maastoja niin järvi- kuin maastokoulutuksiinkin.
Yhteyshenkilönä toimii:

  • Seppo Pirttiniemi, puh. 044 320 4861 

Marttisen lähimaastot 

Marttisen läheisyydessä on hyviä maastoja metsästys-, jälki- ja maastoetsintäkoulutuksiin.
Yhteyshenkilönä toimii:

  • Pasi Jartti, puh. 050 325 5780, sähköposti: pasi.jartti@phpoint.fi
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 14.02.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy