Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
kalela0810-211-kopio2072528615.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Vanha Pappila

Vanhasta Pappilasta suosituksi kokous- ja juhlataloksi

Marttisen Vanhan Pappilan (1892) tunnelmalliset tilat tarjoavat idyllisen ilmapiirin kokouksiin ja juhliin. Arvokasta historiaa henkivä miljöö, maittava ruoka ja viihtyisät majoitustilat luovat upeat puitteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä Vanhaan Pappilaan!

Kokous- ja juhlapalvelut

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
Vanhan Pappilan historiaa Pappilan suunnittelija, arkkitehti Onni Tarjanne

Vanhan Pappilan suunnittelija Onni Alcides Törnqvist (myöhemmin Tarjanne, 5.9.1864 Virrat – 23.5.1946 Helsinki) oli suomalainen arkkitehti ja rakennusopin professori. Hänen vanhempansa olivat kappalainen Karl Gustaf Törnqvist ja Karolina Gustafva Regina Schreck. Nimensä hän suomensi Virroilla sijaitsevan järven mukaan Tarjanteeksi vuonna 1906.

Tarjanne opiskeli arkkitehtuuria Polyteknillisessä opistossa, ja täydensi koulutustaan Münchenissä. Tietojaan hän kartutti vielä tekemällä opintomatkoja esim. Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan. Hänestä kehkeytyi tunnettu arkkitehti, ja hän opetti useissa oppilaitoksissa uusia arkkitehtisukupolvia. Kuuluisin hänen suunnittelemistaan rakennuksista on Kansallisteatteri Helsingissä.

Tarjanteen puoliso vuodesta 1891 oli Josefina Margareta Weijola (k. 1942). Oikeuskansleri Toivo Tarjanne oli heidän poikansa.

  
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 09.04.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy