Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-vihtasauna-jjm-0908-13.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Hyvinvointia työhön Marttisesta

Hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara. Työhyvinvointi vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen.

Mieleenpainuvan työhyvinvointipäivän voit toteuttaa ammattitaitoisen ohjaajan suunnittelemilla valmiilla paketeilla, joita on erilaisille ryhmille ja erilaisilla teemoilla. Paketteihin sisältyy myös materiaali omatoimiseen harjoitteluun. Tilaisuus voidaan toteuttaa myös räätälöitynä, juuri teidän toiveidenne mukaan.

Työhyvinvointipäivään voi sisällyttää myös ryhmän omaa ohjelmaa esimerkiksi henkilöstökokous tai suunnittelupäivä. Mikäli haluatte viipyä pitempään, niin iltaohjelmaksi suosittelemme illanviettoa Marttisen Vanhassa Pappilassa, Vihta-saunalla tai Antintalon tilausravintolassa maukkaasta ruuasta nauttien. Illanvieton jälkeen majoittautuminen viihtyisissä hirsihuviloissa.

 

Virkistyspäiväpaketit

Kohota porukkasi yhteishenkeä viettämällä virkistyspäivää Marttisessa. Meiltä löytyy virkistyspaketteja monenlaiseen makuun, niin rauhaa rakastavalle, kuin seikkailunhaluisellekin porukalle.

Virkistyspäivään voi yhdistää rennon illanvieton ohjelmineen ja yöpyä mukavasti paikan päällä. Paketteihin voi sisällyttää myös omaa ohjelmaa tai vaikka kokouksen.

 

Kokous- ja juhlapalvelut

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
Hyvää oloa joogasta! Päiväpaketit Hyvinvointipäivä

Lähde viettämään mukavaa aikaa Marttiseen työyhteisön, yhdistyksen tai vaikkapa kaveriporukan kanssa.  Monipuolinen ohjelma takaa viihtyisiä elämyksiä koko porukalle. Hyvinvointipäivien toimintapaikkana on Marttinen luonnonkauniine ympäristöineen.

Monipuolinen ohjelma koostuu liikunnasta, luennoista ja huumoriviihteestä. Kohokohtana on illanvietto kauniissa vanhassa Pappilassa hyvän ruuan ja ohjelman kera.  Luvassa on hurttia huumoria musiikillisin maustein koomikko Olavi Heittolan ja ohjelmaisäntä Juhani Viidan seurassa. Mikäli aika ei riitä kahden päivän pakettiin, niin vaihtoehtona on päiväpaketti, joka koostuu myös liikunnasta, luennosta ja viihteestä. Päiväpaketin kohokohtana on hyvänmielen nauruterapia musiikillisin maustein hattupäisten herrasmiesten seurassa, samalla nautitaan kahvit leivoksien kera viihtyisässä vanhassa Pappilassa.

  • Ryhmäkoko 20 – 90 henkilöä
  • Kesto
    Kahden päivän paketti: 2 vrk
    Päiväpaketti: n. 7 tuntia
  • Ajankohta Kevät, talvi, syksy
  • Toteutuspaikka Kokous- ja Juhlatalo Marttinen
  • Ruokailut Päärakennuksen ruokasalissa, kaksipäiväisen paketin Pappilan väen pöytä –menu tarjolla Pappilassa, päiväpaketin kahvit & leivos nautitaan myös Pappilassa.

Varusteet
Liikuntaohjelmiin ulko- ja sisäliikuntavarusteet

Hinta

Kahden päivän paketti aikuisryhmille 144,50 € / hlö, yli 40 henkilön ryhmät
Päiväpaketti 46,50 € / hlö, yli 40 henkilön ryhmät
Hinnat sisältävät alv:n

Pyydä tarjous muun kokoisille ryhmille.

Tsemppipäivä Perinne elää
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 01.11.2018

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy