Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-vihtasauna-jjm-0908-13.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Hyvinvointia työhön Marttisesta

Hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara. Työhyvinvointi vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen.

Mieleenpainuvan työhyvinvointipäivän voit toteuttaa ammattitaitoisen ohjaajan suunnittelemilla valmiilla paketeilla, joita on erilaisille ryhmille ja erilaisilla teemoilla. Paketteihin sisältyy myös materiaali omatoimiseen harjoitteluun. Tilaisuus voidaan toteuttaa myös räätälöitynä, juuri teidän toiveidenne mukaan.

Työhyvinvointipäivään voi sisällyttää myös ryhmän omaa ohjelmaa esimerkiksi henkilöstökokous tai suunnittelupäivä. Mikäli haluatte viipyä pitempään, niin iltaohjelmaksi suosittelemme illanviettoa Marttisen Vanhassa Pappilassa, Vihta-saunalla tai Antintalon tilausravintolassa maukkaasta ruuasta nauttien. Illanvieton jälkeen majoittautuminen viihtyisissä hirsihuviloissa.

 

Virkistyspäiväpaketit

Kohota porukkasi yhteishenkeä viettämällä virkistyspäivää Marttisessa. Meiltä löytyy virkistyspaketteja monenlaiseen makuun, niin rauhaa rakastavalle, kuin seikkailunhaluisellekin porukalle.

Virkistyspäivään voi yhdistää rennon illanvieton ohjelmineen ja yöpyä mukavasti paikan päällä. Paketteihin voi sisällyttää myös omaa ohjelmaa tai vaikka kokouksen.

 

Kokous- ja juhlapalvelut

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
Hyvää oloa joogasta! Päiväpaketit Hyvinvointipäivä Tsemppipäivä

Saavuttaessa Marttiseen nautitaan tulokahvit suolaisen piirakan kera. Sen jälkeen lähdetään porukalla Rajalahden talomuseon tunnelmalliseen tupaan nauttimaan Perinne elää - ohjelmasta. Mukaansa tempaavan viihteen myötä tavataan arvonsa tunteva kirkkoherra, lupsakka piikalikka, laiskanpulskea renki-Taavi ja ehkä yllätysvieraitakin.

Talomuseolta suunnataan kohti Halin metsäkämppämuseota. Tutustutaan rauhassa museoon ja halukkaat voivat kokeilla justeerisahaustakin. Halin metsäkämpältä suunnataan kohti Marttisen vanhaa Pappilaa, jossa on tarjolla aimo annos innostavaa aivojumppaa kiehtovien SmartGames -pelien parissa. Pelituokion jälkeen nautitaan maittava lounas.

Lounaan jälkeen palataan Pappilaan kuuntelemaan
Hyvinvointia hyvästä hengestä -luentoa, joka tarjoaa ideoita, näkemyksiä ja työkaluja ihmisenä kasvuun ja yhteishengen kulmakiviksi. Valmentaja Juhani Viidan johdolla pohditaan arvojen, tavoitteiden ja asenteen merkitystä yksilön ja yhteisön kannalta. Luennon jälkeen lähdetään kotimatkalle.

Esimerkkiaikataulu: 

  • Klo 10.00 tulokahvit & suolainen 
  • Klo 10.30 Perinne elää - ohjelma 
  • Klo 13.00 lounas päärakennuksessa 
  • Klo 14.00 tsemppiluento
  • Ohjelman kesto n. 5 tuntia

Hinta 

yli 50 henkilön aikuisryhmälle 39,50 € / hlö
20 - 50 henkilä 46,50 € / hlö
Kysy tarjous pienemmille ryhmille. Hinnat sisältävät alv:n

Perinne elää
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 01.11.2018

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy