Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-vihtasauna-jjm-0908-13.jpg
 
 
Kokous- ja juhlatalo

Hyvinvointia työhön Marttisesta

Hyvinvoiva henkilöstö on työpaikan tärkein voimavara. Työhyvinvointi vaikuttaa organisaation kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen.

Mieleenpainuvan työhyvinvointipäivän voit toteuttaa ammattitaitoisen ohjaajan suunnittelemilla valmiilla paketeilla, joita on erilaisille ryhmille ja erilaisilla teemoilla. Paketteihin sisältyy myös materiaali omatoimiseen harjoitteluun. Tilaisuus voidaan toteuttaa myös räätälöitynä, juuri teidän toiveidenne mukaan.

Työhyvinvointipäivään voi sisällyttää myös ryhmän omaa ohjelmaa esimerkiksi henkilöstökokous tai suunnittelupäivä. Mikäli haluatte viipyä pitempään, niin iltaohjelmaksi suosittelemme illanviettoa Marttisen Vanhassa Pappilassa, Vihta-saunalla tai Antintalon tilausravintolassa maukkaasta ruuasta nauttien. Illanvieton jälkeen majoittautuminen viihtyisissä hirsihuviloissa.

 

Virkistyspäiväpaketit

Kohota porukkasi yhteishenkeä viettämällä virkistyspäivää Marttisessa. Meiltä löytyy virkistyspaketteja monenlaiseen makuun, niin rauhaa rakastavalle, kuin seikkailunhaluisellekin porukalle.

Virkistyspäivään voi yhdistää rennon illanvieton ohjelmineen ja yöpyä mukavasti paikan päällä. Paketteihin voi sisällyttää myös omaa ohjelmaa tai vaikka kokouksen.

 

Kokous- ja juhlapalvelut

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
Hyvää oloa joogasta! Päiväpaketit

Puhtia  porukkaan  

Tiivis, mutta rento virkistysilta tai –päivä työyhteisöille, jotka haluavat mukavan kokoontumisen lisäksi ideoita, näkemyksiä ja mahdollisia uusia työkaluja yhteishengen ja tulosten kohentamiseen. Neljän tunnin paketti sisältää ”joukkuepelillä se sujuu” – luennon, juhlavan ruokailun, iloisen viihdeohjelman sekä kaiken päälle täytekakkukahvit.

Vanha Pappila tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle, jota isännöi valmentaja-ohjelmaisäntä Juhani Viita. Hänen innostava luentonsa joukkuepelin kulmakivistä pohjautuu yli 30 vuotta jatkuneeseen urheiluvalmentajauransa kokemuksiin. Viita on toiminut mm. miesten lentopallomaajoukkueen valmennustiimissä ja kansallisella tasolla valmentajana lentopalloilussa niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin sarjoissa. Tuoreimpina saavutuksina lentopallon A-poikien SM-kulta (2005) ja naisten Mestaruusliigan hopea (2011).

Juhani Viita vastaa myös tapahtuman viihdeohjelmasta, mikä on hänen toinen vahva osaamisalueensa. Suositun ohjelmaisännän viihteen parissa irtoavat monet remakat naurut ja väki viihtyy. Ohjelman kesto 4 tuntia. Minimihenkilömäärä 20 henkilöä, mutta räätälöimme ohjelman myös pienemmille ryhmille.


Talonpojan kisailut

…sopivat haasteita etsiville. Ohjelmassa kisaillaan Rajalahden talomuseon pihapiirissä talonpoikien tapaan. Kisalajeja ovat mm. päreenheitto, köydenveto, pussihyppely, hevosenkengän heitto ja perinteiset arvoitukset. Kisailujen päätteeksi ruokaillaan Marttisessa. Ruokailun jälkeen tutustutaan Perinnekylän kulttuuriympäristöön oppaan johdolla.

Ryhmän koko: 15 – 30 hlöä, kesto 5 tuntia ruokailuineen.


Pappilan pihapuuhat

…vahvistavat ryhmän yhteishenkeä. Aamiaisen jälkeen siirrytään Marttisen vanhan pappilan pihapiiriin. Päivän ohjelmassa on erilaisia ryhmän yhteistyötä vaativia ja sitä vahvistavia tehtäviä. Päivän puolivälissä nautitaan Marttisen keittiön valmistama maukas lounas. Päivän päätteeksi kootaan kokemukset kasaan ja nautitaan kahvit makean leivonnaisen kera.

Ryhmän koko: 15 – 30 hlöä, kesto 5 tuntia ruokailuineen.


Ratamiesten resiinaretki

…sisältää reipasta liikuntaa ja vauhdin hurmaa. Aamukahvin jälkeen kävellään (n. 1 km) Pirkanmaan museorautatielle resiinaohjaajan opastamana. Jokainen saa ajettavakseen oman kolmipyöräresiinan. Retken aikana kuullaan mielenkiintoisia tarinoita rautatien historiasta sekä ylitetään Keiturinsalmen henkeäsalpaava silta kauniine järvimaisemineen. Retken päätteeksi palataan Marttiseen ruokailemaan.

Ryhmän koko: 15 – 20 hlöä, kesto noin 3,5 tuntia ruokailuineen.


Rastipolun ratkonta  

…vaatii tarkkuutta ja älyä. Rastipolun tehtävät räätälöidään vuodenajan ja ryhmän koon mukaan.

Toimintapisteitä ovat mm. Marttisen koodipalikat, logiikkapelit, pulmatehtävät ja jousiammunta. Viimeisenä rastina on ruokailu Marttisessa. Ohjelma sopii mainiosti isommallekin ryhmälle.

Ryhmän koko: 15 – 100 hlöä, kesto noin 3 tuntia ruokailuineen.

Työyhteisön virkistyspäivä Perinne elää
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 04.04.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy