Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

29.04.2019

Tarjouspyyntö / Vesikatteen uusiminen

Tarjouspyyntö / Vesikatteen uusiminen
Liikelaitos Marttinen / Virtain kaupunki kilpailuttaa vanhan pappilan vesikatteen uusimisen.

Vuonna 1892 Vanha Pappila oli uusi Pappila. Kaakeliuuneihin käytettiin kalleimpia kaakeleita, ja kattohuovatkin piti tuoda Helsingistä saakka. Pappilan suunnitteli silloisen kappalaisen Carl Gustav Törnqvistin poika Onni Törnqvist (myöh. Tarjanne).


Marttinen toimi pappilana vuoteen 1955 saakka, jolloin siitä tuli seurakunnan nuorten leirikoulupaikka. Syksystä 1993 lähtien Marttisessa on ollut taas toimintaa ympäri vuoden. Pappilaa on remontoitu moneen kertaan vuosien varrella, ja viimeksi se on kunnostettu kunnioittaen alkuperäisen arkkitehdin näkemystä, palauttaen julkisivujen jo kadonneita yksityiskohtia.

Rakennusurakan tarjouspyyntöasiakirjat voitte ladata tästä.

Halutessanne tutustua kohteeseen tai lisätietoja voitte olla yhteydessä vs. toimitusjohtaja Katariina Sallomyyn sähköpostitse  katariina.sallomy@marttinen.fi tai puhelimitse 044 715 1922

Tarjousten jättöaika päättyy 22.5.2019 klo 12.00.

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 22.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy