Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

13.08.2018

Kiitos Rapala Rahasto!

Kiitos Rapala Rahasto!
Kiitos Marttisen kalastustoiminnan puolesta! Lahjoittamillanne välineillä tutustutetaan nuoria kalastukseen ja kalastusvesiin. Rapala Rahasto jakoi erilaisia välinelahjoituksia, muun muassa heitto- ja pilkkisettejä sekä viehevalikoimia lähinnä lapsille ja nuorille järjestettäviin kalastuskoulutuksiin.


Rapala VMC Oyj:n ja Normark Suomi Oy:n yhteisesti perustama Rapala Rahasto sai tänä vuonna ennätysmäisen runsaasti avustushakemuksia hankkeisiin, joilla eri tahot haluavat edistää usein täysin talkoovoimin kalavesiemme ja kalastomme tilaa tai innostavat monin tavoin etenkin lapsia, nuoria ja muitakin erityisryhmiä virkistävän kalastusharrastuksen aloittamiseen.

Rapala Rahaston tarkoituksena on tukea juuri tällaista vapaaehtoistoimintaa erityisesti luonnonpoikastuotannon turvaamiseksi sekä edistää kestävän kehityksen mukaisesti toteutettavien, entistä parempien ja monipuolisempien kalastusmahdollisuuksien lisäämistä maassamme.

Rapala Rahasto järjestää kerran vuodessa yleensä alkuvuodesta avoimen hakumenettelyn, jonka perusteella rahallista tukea tai kalastusvälinelahjoituksia voivat hakea mitkä tahot tahansa.

Asiantuntijaraati käsittelee hakemukset ja valitsee niistä  parhaiten Rapala Rahaston toimintaperiaatteita vastaavat hankkeet. Käytännössä tukea pyritään jakamaan mahdollisimman laajasti eri tahoille ja keskenään samansuuntaisista hakemuksista valitaan ne, joilla on erityisen innostavaa ja kestävän kehityksen mukaisia asenteita muokkaavaa merkitystä lähinnä paikallistasolla.

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 13.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy