Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

22.10.2019

"Young Decision Makers" & "Coffee with World" - ILMASTOSEMINAARI ja AVOIMET OVET Marttisessa 1.11.

Mitä tapahtuu kun yhdistää ILMASTONMUUTOS -teemaisen nuorisovaihdon päätösseminaarin, ja kansainvälisen vapaaehtoisten puuhaaman AVOIMIEN OVIEN päivän? Vastaus tähän löytyy Marttisesta perjantaina 1.11.2019 klo 10-16! Tule mukaan!


Perjantaina 1.11. Marttisessa vietetään kansainvälisen avointen ovien ja nuorten vaikuttamisen teemapäivää. Päivä yhdistää kahden nuorten itsensä toteuttamien hankkeiden päätöstilaisuudet.

"Coffee with World" -hankkeen vapaaehtoiset nuoret Sloveniasta, Irlannista, Portugalista, Espanjasta ja Suomesta ovat kiertäneet alueen kouluja ja nuorisotiloja kahden viikon ajan. Projekti huipentuu avointen ovien päivänä monenlaisiin osallistaviin työpajoihin, joissa pääsee tutustumaan vapaaehtoisten kulttuureihin esimerkiksi tanssien, pelien ja toiminnallisen tekemisen merkeissä. 

Lisäksi päivään yhdistyy "Young Decision Makers" -nuorisovaihdon avoin päätösseminaari. Tämän vaihdon osallistujat ovat vaikuttamisesta kiinnostuneita suomalaisia ja irlantilaisia yläkouluikäisiä ja toisen asteen opiskelijoita. Vaihdon teemana on ilmastonmuutos, jonka tuloksena nuoret esittelevät yleisölle avoimessa päätösseminaarissa vaihdon kokemuksia ja aikaansaannoksia, joista kellä tahansa on mahdollisuus tulla inspiroitumaan ja vaihtamaan ajatuksia.

Tilaisuus on maksuton. Lounas tarjolla kello 11.30-13 hintaan 8,35 euroa.

Ilmoittaudu ennakkoon pe 30.10. mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/76A4FEEC571B0EB7

Tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta: paivi.hartikainen@marttinen.fi, puh. 044 715 1938

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 13.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy