Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

25.09.2019

Yleinen saunavuoro Vihdalla ja Burger Buffa!

Yleinen saunavuoro Vihdalla ja Burger Buffa!
Tule rentoutumaan Marttiseen saunoen ja uiden syyslomaviikolla 16.10 klo. 17.00 - 20.00 Naisille ja miehille omat saunat lämpöisenä ja järveen voi kastautua ken uskaltaa. Hinta 5,00 € / aikuinen ja alle 18 - vuotiaat veloituksetta!

Järjestämme jo kesällä suurta suosiota saaneen Burger Buffan uudestaan yleisen saunavuoron yhteydessä! Buffa alkaa klo 16.00 ja loppuu klo 20.00, joten kerkeät käydä syömässä joko ennen saunomista tai saunomisen jälkeen. Hinta on 12€ / hlö.


Marttisen Vihta-sauna on kokoontumispaikka keskellä luontoa ja järvimaisemaa.
Yhteensä kokoustamaan mahtuu 40 henkilöä. Saunalle on mahdollista tilata ruokatarjoilut Marttisen keittiöstä. Kokoukseen, koulutukseen tai illanviettoon on mahdollista varata myös tilan yhteydessä olevat kaksi 15 henkilön saunaa. Lisäksi käytössä on laaja järvelle avautuva ulkoterassi.

Kokousvarustus: dataprojektori, DVD, fläppitaulu, valkokangas, langaton internetyhteys. Kokoustilassa on käytössä langaton ClickShare esitysjärjestelmä.


"Sauna from Finlandissa halutaan, että saunaelämys on kokonaisvaltainen ja moniaistinen kokemus. Jotta suomalainen sauna tarjoaisi maailman parhaan saunaelämyksen, on elämyksen koostuttava tunnistettavista ja laadukkaista elementeistä sekä ydinarvoista.

Sauna from Finland on määritellyt useiden tutkimusten pohjalta saunaelämyksen ydinarvot, joita ovat: 1) aitous, 2) moniaistisuus, 3) läsnäolo, 4) rentoutuminen, 5) puhtaus sekä 6) hyvinvointi.

Näitä ydinarvoja tarkastellaan kokonaisuutena: ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Saunaelämyksen laatuluokitusta voi soveltaa erilaisissa saunomisympäristöissä, kuten matkailukohteissa, tilaussaunoissa, kylpylä- ja uimahallisaunoissa ja hotelleissa."

Järjestämme jo kesällä suurta suosiota saaneen Burger Buffan uudestaan yleisen saunavuoron yhteydessä! Buffa alkaa klo 16.00 ja loppuu klo 20.00, joten kerkeät käydä syömässä joko ennen saunomista tai saunomisen jälkeen. Hinta on 12€ / hlö. Burger buffan löydät päärakennuksesta. 


 
 
 
 
Sivua päivitetty: 22.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy