Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

16.09.2019

Sedu Ähtärin matkailualan opiskelijat työharjoittelussa Marttisessa

Sedu Ähtärin matkailualan opiskelijat työharjoittelussa Marttisessa
Heippa!
Olemme Saga ja Anniina ja opiskelemme matkailualaa Sedu Ähtärissä. Opiskelemme molemmat kolmatta vuotta matkailupalveluiden tuottajiksi. Olemme neljä viikkoa kestävällä harjoittelujaksolla täällä Marttisessa, josta meillä on jäljellä enää kolme viikkoa.


Aloitimme harjoittelun viime viikolla ja saimme tutustua Marttiseen paikkana sekä kaikkeen mitä kaikkea erilaista toimintaa ja aktiviteetteja täällä on tarjota nuorille ja kaikille muillekin. Pääsimme tutustumaan myös eri paikkoihin, kuten majoitus- ja kokoustiloihin sekä uuteen Vihta-saunaan, jossa näkymä järvelle oli todella kaunis.

Jo viikon aikana on tullut opittua paljon uutta ja kaikki tekeminen on ollut mielenkiintoista, mistä tulevaisuudessa on varmasti hyötyä tällä alalla. Uusia asioita ovat olleet ylipäätään markkinointi mainoksineen ja sosiaalisen median päivitykset eri medioissa. Osan tehtävistä olemme päässeet tekemään myös etänä kotoa käsin.  Olimme myös tutustumassa päivän ajan vastaanotossa ja pääsimme näkemään myös varausjärjestelmän ja sitä, miten se toimii.

Oli ihana tulla Marttiseen sillä meidät otettiin avosylin vastaan ja on todella siistiä nähdä kulissien taakse, miten esimerkiksi nuorten leirit järjestyvät ja kuinka Marttinen uudistuu jatkuvasti. Olemme molemmat todella kiitollisia siitä, että meidät otettiin tänne harjoittelemaan, sillä markkinointi on suuri osa tulevaisuutta varsinkin internetissä. 
Odotamme innolla vielä seuraavaa vajaata kolmea viikkoa ja sitä, mitä kaikkea uutta pääsemme vielä näkemään ja oppimaan!  




 
 
 
 
Sivua päivitetty: 22.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy