Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

20.06.2019

JUHANNUS 2019

JUHANNUS 2019
Vuonna 2019 JuhannusVirrat on MAITOLAITURIN LUONA Juhannusaattona 21.6. klo 10 - 14. Aivan samalla alueella Nuorisokeskus Marttinen toivottaa kaikki tervetulleeksi juhannuslounaalle ja juhannussaunaan!

Suomen virallinen juhannuskaupunki on Virrat!


Juhannusaattona 21.6. klo 11 - 14.30 Nuorisokeskus Marttisen päärakennuksessa on tarjolla juhannuslounas.
Hinnat:

Rajalahden talomuseon pihapiirissä on tänä juhannuksena Marttisen Lettu-kahvila avoinna klo 10 - 14. Käy siis herkuttelemassa ja samalla tukemassa nuorten hyvää tulevaisuutta!

Juhannuksen kunniaksi Nuorisokeskus Marttisessa lämmitämme Vihta-saunan jo kolmantena juhannuksen veloituksetta kaikille vierailijoille! Pakkaahan siis uikkarit ja pyyhe mukaan ja lähde yhteissaunaan Marttiseen.
Katso lisää tietoa Vihta-saunasta.

Tänä juhannuksena Vihta-sauna on lämpimänä klo 10 - 16. Saunat ovat yhteissaunoja. Ota uimapuku mukaan ja tule yhteisiin löylyihin kokeilemaan Vihta - saunaa veloituksetta.

Samalla voit varata sitä kokoustiloineen omiin tapahtumiin ja olla samalla tukemassa nuorten tulevaisuutta ja nuorisotyötä Marttisessa.

Katso Juhannuksen 2019 ohjelma täältä

Taustaa:

"JuhannusVirrat-tapahtumaa on järjestetty jo vuodesta 2000.

Aluksi Juhannuskaupunki-aatetta vietiin eteenpäin sivistyslautakunnan alaisuudessa työskennelleen tapahtumatoimikunnan avulla. Tällöin luotiin juhannustapahtumien runko, jota pääpiirteissään vieläkin noudatetaan.

Juhannusjulistuksen, lavatanssien, kokkojuhlan ja juhannusseurojen oheen on myöhemmin liitetty muun muassa kirkkokonsertti sekä Wanhanajan juhannusmarkkinat.

Vuodesta toiseen olemme saaneet alati kasvavan yleisön seurassa viettää laadukasta koko perheen juhannusjuhlaa, missä on hyvä, rento tunnelma ja ohjelmaa koko perheelle.

Tapahtuman suosion innoittamana Virtain kaupungille anottiin ja myönnettiin vuonna 2002 oikeus Virrat - Suomen Juhannuskaupunki -tavaramerkin käyttöön.

Tavaramerkki oli voimassa vuoteen 2012. Jatkoa  päätettiin hakea ja nyt tuo tavaramerkki on voimassa vuoteen 2022. " -lainaus JuhannusVirrat.com sivustolta-

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 26.03.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy