Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
jjm-0755.jpg
 
 

Ajankohtaista

29.04.2019

Tarjouspyyntö / Vesikatteen uusiminen

Tarjouspyyntö / Vesikatteen uusiminen
Liikelaitos Marttinen / Virtain kaupunki kilpailuttaa vanhan pappilan vesikatteen uusimisen.

Vuonna 1892 Vanha Pappila oli uusi Pappila. Kaakeliuuneihin käytettiin kalleimpia kaakeleita, ja kattohuovatkin piti tuoda Helsingistä saakka. Pappilan suunnitteli silloisen kappalaisen Carl Gustav Törnqvistin poika Onni Törnqvist (myöh. Tarjanne).


Marttinen toimi pappilana vuoteen 1955 saakka, jolloin siitä tuli seurakunnan nuorten leirikoulupaikka. Syksystä 1993 lähtien Marttisessa on ollut taas toimintaa ympäri vuoden. Pappilaa on remontoitu moneen kertaan vuosien varrella, ja viimeksi se on kunnostettu kunnioittaen alkuperäisen arkkitehdin näkemystä, palauttaen julkisivujen jo kadonneita yksityiskohtia.

Rakennusurakan tarjouspyyntöasiakirjat voitte ladata tästä.

Halutessanne tutustua kohteeseen tai lisätietoja voitte olla yhteydessä vs. toimitusjohtaja Katariina Sallomyyn sähköpostitse  katariina.sallomy@marttinen.fi tai puhelimitse 044 715 1922

Tarjousten jättöaika päättyy 22.5.2019 klo 12.00.

 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 23.05.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy