Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
jjm-0755.jpg
 
 

Ajankohtaista

02.04.2019

Työharjoittelija Marttisessa

Työharjoittelija Marttisessa
Millaista on olla töissä nuorisokeskuksessa? Mitä työtehtäviin kuuluu?
Tässä tekstissä saat selville mitä nuori työharjoittelija ajattelee Marttisesta ja siellä työskentelystä.


Marttisen nuorisokeskus ja sen ympäristö ovat todella monipuolisia, sillä ei paikka ole ainoastaan iso, mutta joka paikka on myös erilainen ja kiinnostava.

   Melkein jokainen työntekijä jonka viikon aikana tapasin sanoi, että mikään työpäivä ei ole samanlainen ja että joka päivä saa tehdä useampia ja erilaisia töitä yhden ja saman työn sijasta.

   Työskentelin ensimmäisenä päivänä kiinteistöpuolella, jossa ensin siirrettiin Marttisen kelloja kesäaikaan. Sen jälkeen hoidin Marttisen ympäristöä haravoimalla lehdet ja risut pois nurmikolta.

   Toisena päivänä olin siivouspuolella, josta en totta puhuen ensiksi ollut kauhean kiinnostunut, sillä harva nuori siivouksesta pitää. Kuitenkin hetken siivouksen ja siistimisen jälkeen homma ei ollutkaan niin tyhmää, sillä hyvät ja mukavat työkaverit ja monipuolinen siivous olikin kivaa. Siivouksessakaan en ollut vain yhdessä paikassa, vaan vaihdoimme taloja ja mökkejä kovaan tahtiin, mikä teki työstä hauskaa.

   Kolmantena ja ehkä stressaavimpana päivänä olin ohjaajan matkassa, joka ohjeisti ja johti leirikouluja ja muita ryhmiä. Itse en ole johtajatyyppiä, minkä takia työ oli vähän stressaavaa. Ohjasimme kieliluokkia ja leirikouluja eri Marttisen aktiviteeteissa.

   Neljäntenä päivänä olin keittiöpuolella, missä sain tehtäväkseni ensin tiskata astioita ja kattaa ruokalinjaan astiat, ja myöhemmin leikkelin ja asettelin pahvilaatikoita kierrätykseen. En itse ole keittiötyyppiä(kään), mutta oikeat työkaverit ja työympäristö tekivät keittiötyöskentelystäkin todella hauskaa.

   Viidentenä ja viimeisenä päivänä olin markkinointipuolella, jossa huolletaan Marttisen sivuja ja tehdään vaikka tälläisiä tekstejä ja mainoksia.


Kirjoittaja on kasiluokkalainen työharjoittelija Virroilta.

 

 
 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 24.04.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy