Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
jjm-0755.jpg
 
 

Ajankohtaista

26.03.2019

Millaisen pääsiäisloman sinä haluat?

Millaisen pääsiäisloman sinä haluat?
Millaisen pääsiäisloman sinä haluat? Kuuluisiko siihen vaellusta kansallispuistossa, eläinpuistovierailu pandojen luokse, pääsiäiskokko pohjalaisittain vai ostosmatka Suomen suurimpaan tavarataloon? Meillä voit yhdistää näihin kaikkiin lisäksi pitkän heräämisen hirsihuvilahuoneistossa tai hotellihuoneessa!


Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee Virroilla reippaan puolen tunnin etäisyydellä Helvetinjärven kansallispuistosta, Ähtäri Zoosta ja Suomen suurimmasta tavaratalosta Tuurissa. Pohjalaiselle pääsiäiskokolle Kurjenkylään matkaa on reippaan vartin verran.

Ja monipuolisemman pääsiäisen saat yhdistämällä näitä yhteen ja ottamalla majoituksen itsellesi, perheellesi tais ystäväporukallesi Marttisesta. Tällöin olet ostaessasi majoitusta ja muita palvelujamme tukemassa nuorten hyvää tulevaisuutta!


Jokaisessa hirsihuvilahuoneistoissamme yöpyy jopa kahdeksan henkilöä. Kaikki 11 huoneistoa ovat varustettu omalla saunalla ja keittiöllä astiastoineen.

Aamiainen on mahdollista syödä ravintolassamme tai valmistaa itse huoneiston omassa keittiössä.

Lue lisää Marttisen hirsihuvilahuoneistoistamme

Hotellihuoneemme sijaitsevat kolmessa erillisessä rakennuksessa. Hotellihuoneissamme on majoittumismahdollisuudet kahdesta kuuteen henkilölle. Kaikki huoneet ovat varustettuja omalla suihkulla ja WC:llä.

Aamiainen on tarjolla ravintolassamme.


Lue lisää hotellihuoneistamme


Ja vaeltamaan Helvetinjärven kansallispuistoon pääsee reippaassa puolessa tunnissa (45 km) . 

Käy selvittämässä, mikä sai luonnonvoimat siirtelemään maankuorta miljoonia vuosia sitten. Samalla tutustut tuloksena syntyneisiin Helvetinjärven rotkolaaksoon sekä

Helvetinkoluun, pari metriä leveään ja 40 metriä korkea kalliosolaan.

Lue lisää Helvetinjärven kansallispuistosta

Jos taas mielitte tutustumaan Suomen ja myös Aasian eläimistöön, niin kohteeksi löytyy Ähtäri Zoo reippaan puolen tunnin etäisyydellä (50 km).

Pääsiäisenä pandojen Lumi ja Pyry pääset tutustumaan Suomen laajaan ja monipuoliseen eläimistöön. Kansalliseläimemme karhukin on noussut jo talviunilta!

Lue lisää Ähtäri Zoosta

Luontoretkien lisäksi tai niiden tilalle löytyy lähietäisyydeltä myös ostosmahdollisuuksia. Suomen suurin tavaratalo Kyläkauppa Veljekset Keskinen sijaitsee myös reippaan puolen tunnin etäisyydellä (45 km).

Ostosmahdollisuuksien lisäksi tavaratalolla luodaan myös elämyksiä, kuten pääsiäisenä Kyläkaupan keskustorilla Biisonimafia.

Lue lisää Suomen suurimmasta tavaratalosta

Pohjanmaalla pääsiäislauantaina savuaa pääsiäiskokot joka kylällä. Nämä valkiat, kuten nimitys on Etelä-Pohjanmaalla, ovat vakiintuneet Pohjanmaalle 1700-luvulla. Pääsiäiskokkojen polttoon on liitetty uskomuksia niiden noitia ja pahaa karkottavasta luonteesta.

Pääsiäiskokolle Kurjenkylään pääsee tunnelmoimaan reippaassa vartissa (20 km).  Perinteinen Kurjenkylän pääsiäiskokko sytytetään lauantaina 20.4. klo 20 Jokisen pellolla Lautakankaan tien varressa. Lisäämme tähän tietoa ja tarkemman sijainnin ajankohdan lähestyessä.

Lue lisää Kurjenkylästä


Varaa majoitus                 Tekemistä Marttisessa

 


 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 23.05.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy