Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
jjm-0755.jpg
 
 
 

Ajankohtaista

20.11.2018

Nuorisokeskus Marttinen julistaa joulurauhan nuorille ja lapsille

Nuorisokeskus Marttinen julistaa joulurauhan nuorille ja lapsille
Nuorisokeskus Marttinen ja kaikki Suomen nuorisokeskukset julistavat joulurauhan nuorille ja lapsille Vihta-saunalla keskiviikkona 28.11.2018 alkaen klo 16.00. Marttisen pihapiiriin on tehty Valo metsässä –polku, joka on avoinna loppiaiseen saakka. Nuorten ja lasten joulurauha julistetaan klo 17.00 Vihta-saunan terassilla, jonne voi saapua Valo metsässä-polkua pitkin.

Vihta-sauna on lämpöisenä 17.00 -20.00 kaikille veloituksetta joulurauhanjulistuksen kunniaksi.


Lasten joulurauha kertoo, mitä lapset joulultaan toivovat


Lapset ja nuoret ansaitsevat oman joulurauhan julistuksen. Suomen nuorisokeskukset juhlivat 25-vuotiasta keskusyhdistystään julistamalla lasten ja nuorten joulurauhan 28.11.2018. Julistus pohjautuu lasten ja nuorten ajatuksiin joulusta ja joulurauhasta.

Joulu on kaikkien juhla, mutta erityisellä tavalla se on lasten suuri juhla. Lapset ja nuoret odottavat joulultaan ennen kaikkea kiireetöntä yhdessäoloa perheen, läheisten, sukulaisten ja kavereiden kanssa.

– Olemme varmasti kaikki samaa mieltä, että lapset ovat joulurauhansa ansainneet. Tämän päivän aikuisten hektinen elämä on syytä rauhoittaa edes jouluksi. Kuten palautteista olemme saaneet lukea, lapset toivovat joululta ihan tavallisia perheen yhdessäoloon liittyviä asioita. Kiireetön yhdessäolo perheen ja suvun kesken on tärkeää, kertoo Suomen nuorisokeskusyhdistyksen toiminnanjohtaja Eija Pietilä.
Joulurauhan julistus on perinne, joka johdattaa joulun viettoon ja julistaa joulun alkaneeksi. Suomen nuorisokeskusten lasten joulurauhan julistuksessa on ainesta paikalliseksi jouluklassikoksi.

Nuorisokeskus Marttinen kutsuu alueensa väkeä nuorten ja lasten joulurauhan julistukseen

Nuorisokeskus Marttinen julistaa joulurauhan nuorille ja lapsille Vihta-saunalla keskiviikkona 28.11.2018 alkaen klo 16.00. Marttisen pihapiiriin on tehty Valo metsässä –polku, joka on avoinna loppiaiseen saakka. Nuorten ja lasten joulurauha julistetaan klo 17.00 Vihta-saunan terassilla, jonne voi saapua Valo metsässä-polkua pitkin.

Vihta-sauna on lämpöisenä 17.00 -20.00 kaikille veloituksetta joulurauhanjulistuksen kunniaksi.


Lasten ja nuorten hyvinvointia turvaamassa


Suomen nuorisokeskusyhdistys ry viettää 25. toimintavuottaan vuonna 2018. Juhlavuoden suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Juhlavuonna nuorisokeskukset ja keskusyhdistys muistuttavat ponnekkaasti lasten ja nuorten oikeuksista sekä valtakunnallisissa nuorisokeskuksissa tehtävän nuorisotyön tärkeydestä.

– Lasten joulurauha julistetaan nyt ensimmäistä kertaa nuorisokeskuksissa samana päivänä. Teemme tästä jokavuotisen perinteen. On ilo tuottaa lapsille ja perheille mukava pieni yhteinen hetki joulukiireiden keskellä. Julistuksen tarkoitus on herättää meitä aikuisia huomioimaan lapsia paremmin, tuumaa Pietilä.
– Työtä nuorisokeskuksissa tehdään lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi. Lapsiin ja nuoriin panostamalla edistämme parempia kasvuolosuhteita ja valoisampaa tulevaisuutta, Pietilä painottaa.

 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 20.11.2018

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy