Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

13.08.2018

Avoimet ovet Marttisessa ja kaikissa Suomen nuorisokeskuksissa

Avoimet ovet Marttisessa ja kaikissa Suomen nuorisokeskuksissa
Suomen nuorisokeskukset juhlivat 25-vuotiasta keskusyhdistystään ja Nuorisokeskus Marttinen omaa 25-vuotiasta keskusta! Kaikkien keskusten mahdollisuuksiin voi tutustua koko keskusverkoston avoimien ovien päivässä 31.8.2018.
Tervetuloa Marttisen Avoimiin oviin 31.8. klo 16 alkaen


Tänä vuonna Nuorisokeskus Marttinen täyttää 25 vuotta, myös Suomen nuorisokeskusten yhdistys täyttää 25 vuotta! Molempia juhlitaan loppuvuoden aikana monin tavoin! 31.8. jokaisessa Suomen nuorisokeskuksessa pääsee tutustumaan ja kokeilemaan millaisia mahdollisuuksia ja välineitä nuorisokeskukset tarjoavat nuorisotyöhön, opetustyöhön, työhyvinvointiin, lomailuun tai kokouksiin ja koulutuksiin. 

Suomessa on yhdeksän nuorisokeskusta, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet nuorisoryhmien toiminnalle. Nuorisokeskusten luonnonläheinen, elämyksellinen ja turvallinen, juuri lasten ja nuorten näkökulmasta rakennettu toimintaympäristö luo monia mahdollisuuksia

Nuorisokeskus Marttisessa juhlistetaan samalla uuden melontavajan käyttöönottoa ja annetaan kaikille mahdollisuus kokeilla melontaa kanooteilla ja SUP-laudoilla! Kokeilla voit myös sumopainia ja beachvolleyta! Tule juhlimaan kanssamme ja kokeilemaan vesilläoloa ja pelaamista elokuun illassa. 

Marttisen Antintalo myös avoinna alkaen klo 16, tule hakemaan tietoa työhyvinvointipaketeista, koiraleireistä, kokous-, koulutus- ja juhlatiloista!


Tiedote 24.8.2018 klo 8.00 
 
 
 
Sivua päivitetty: 28.05.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy