Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

23.11.2023

Tule mukaan ottamaan käyttöön Marttisen uusi kota ja uudistettu luontopolku 8.12.2023

Tule mukaan ottamaan käyttöön Marttisen uusi kota ja uudistettu luontopolku 8.12.2023
Nyt 30-vuotisjuhlan kunniaksi joulukuun alkupäivinä valmistuvat uusi esteetön kota ja uudistettu luontopolku. Tule joulupuurolle, glögille ja mukaan ottamaan ne käyttöön yhdessä kanssamme perjantaina 8.12.2023 klo 15 - 17!
Samalla voit myös testailla Marttisen lumikenkiä tai liukulumikenkiä riippuen lumitilanteesta.


Nuorisokeskus Marttinen perustettiin 30-vuotta sitten. Marttisesta on kehittynyt laadukas,kansainvälinen ja osaava toimija nuorisotyön kentällä. Samalla Marttisen saarelle on tullut käyttöön monipuolisesti aktiviteetteja, koulutus- ja kokoustiloja ja juhlatiloja.

Nyt 30-vuotisjuhlan kunniaksi joulukuun alkupäivinä valmistuvat Vihta-saunan ympäristöön uusi esteetön kota jopa kahdellekymmenelle henkilölle ja uudistettu luontopolku, jolle on tulossa jopa 150 metrin esteetön osuus. Uusi kota tarvitsee myös sopivan nimen, tule kodalle kanssamme joulupuurolle, glögille ja osallistumaan kodan nimikilpailuun perjantaina 8.12.2023 klo 15 - 17.

Perjantai 8.12. on myös Jean Sibeliuksen päivä ja uudella kodalla puurosta ja glögistä voi nauttia Sibeliuksen musiikin soidessa taustalla. Mukana kappaleissa on myös Merikanto-opiston Roosa Laitisen tallenteelle soittama Sibeliuksen kappale.

Samalla voit myös testailla Marttisen lumikenkiä tai liukulumikenkiä riippuen lumitilanteesta.

Nimikilpailussa palkintona kolme kahden henkilön lounaslahjakorttia Marttisen Ravintola Herraseen. Lahjakortit ovat voimassa arkisin 2.1.-15.6.2024. Ravintola Herrasen ravintolasali ja Marttiseen kahvio ovat uudistumassa ja poissa käytöstä helmikuun alkuun, niin lahjakortti käy myös lounaille Marttisen Vanhaan Pappilaan tuona aikana. Nimikilpailuun voit osallistua paikanpäällä kodalla.

Vihta-saunan ympäristö talvimaisemana


 
 
 
 
Sivua päivitetty: 13.04.2024

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy