Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

10.11.2021

Vertaistuelliset nuorisotyöpäivät Marttisessa 10.-11.3.2022

Vertaistuelliset nuorisotyöpäivät Marttisessa 10.-11.3.2022
Hei nuorisoalan tekijä! Onko sinulla ollut pitkä syksy? Tarvitsetko pienen hetken huokaista antaen aikaa itsellesi ammattilaisena? Entäpä pääsetkö purkamaan kokemuksiasi riittävästi vertaistesi kanssa? Kaipaatko tilaa ja tukea ajatuksillesi, jotta pääsisit työssäsi eteenpäin?


Nuorisokeskus Marttinen kutsuu nuorisotyön kentän huokaisemaan ja reflektoimaan yhdessä “Vertaistuellisille nuorisotyöpäiville” 10.-11.3.2022

Päivien ohjelma on suunniteltu tarjoamaan tilaa, aikaa ja tukea päästä pohtimaan, pureskelemaan ja huokaisemaan syksyn kiireet kerralla pakettiin, yhdessä muiden kentän kollegoiden kanssa. Luvassa työpajoja, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa vertaistuellisessa ja työnohjauksellisessa hengessä asiantuntijoiden johdolla, joissa SINÄ ja tarpeesi ovat keskiössä!

Päivät alkavat torstaina brunssilla klo 10:00, ja päättyvät perjantaina lounaaseen klo 13:00. Päiville osallistumisen hinta on 75 € / osallistuja (sis. Ruokailut, majoittumisen ja ohjelman). Lämpimästi tervetuloa - LÄHELTÄ TAI KAUKAA!

(klikkaa ohjelmaa nähdäksesi se isompana)

ILMOITTAUTUMISET ALLA OLEVASTA LINKISTÄ HELMKUUN 2022 LOPPUUN MENNESSÄ:

Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot: nuorisokeskus@marttinen.fi

 
 
 
 
Sivua päivitetty: 26.01.2022

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy