Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
nuorisokeskus-marttinen-nuorisoryhma-tunnelmakuvia-19.jpg
 
 

Ajankohtaista

31.10.2020

TALLENNE KATSOTTAVISSA / AVOIN ETÄTYÖPAJA KAIKILLE - Vertaistuelliset nuorisotyöpäivät 3.12.2020

TALLENNE KATSOTTAVISSA / AVOIN ETÄTYÖPAJA KAIKILLE - Vertaistuelliset nuorisotyöpäivät 3.12.2020
Kiristyneiden koronarajoitusten seurauksena jouduimme valitettavasti perumaan VERTAISTUELLISET NUORISOTYÖPÄIVÄT. Samalla tiedostamme Marttisessa, että tarve hetkelle pysätyä säilyy...

Nuorisokeskus Marttinen järjesti yhteistyössä AVI:n kanssa avoimen vertaistuellisen verkkotyöpajan kaikille nuorisotyöntekijöille torstaina 3.12.2020 klo 11:30. - 14:30. Luennoitsijan toiveena on, että osallistuminen toteutuisi mahdollisuuksien mukaan "työporukoissa" yhden koneen / ruudun ääreen, mahdollistaen vertaistuellisen keskustelun. Mikäli tämä ei ole mahdollista, osallistuminen onnistuu toki myös yksilönä.


AVOIN ETÄTYÖPAJA - Vertaistuelliset nuorisotyöpäivät

"Poikkeusajat ja sopeutuminen - Keho ja mieli mukana" - Anna Lohman, Työpsykologian asiantuntija

"Tämä vuosi ei ole ollut normaali. Poikkeusolot ovat vaatineet sopeutumista niin ammatillisesti kuin myös henkilökohtaisella tasolla meiltä ihan jokaiselta! Mitä se oikein on kun sopeudutaan? Mitä se meiltä ottaa ja vaatii? Mitä kriisi tekee ihmiselle ja mitä ihmisen pitäisi kriisistä ajatella jotta tästä selvitään? Työpsykologian asiantuntija Anna Lohman saattelee meidät lempeästi pohtimaan koronavuoden vaikutuksia hyvinvointiimme, kehoomme ja mieleemme."

Luennoitsijan toiveena on, että osallistuminen toteutuisi mahdollisuuksien mukaan "työporukoissa" yhden koneen / ruudun ääreen, mahdollistaen vertaistuellisen keskustelun. Mikäli tämä ei ole mahdollista, osallistuminen onnistuu toki myös yksilönä.

Tässäpä linkki vielä mistä löydät videotallenteena koko työpajan: https://youtu.be/t47cTfFh6T0 


Nuorisokeskus Marttisen logo

Aluehallintoviraston logo


 
 
 
 
Sivua päivitetty: 22.01.2021

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Syrjinnästä vapaa alue logoOpetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogoLyke-verkoston logoSuomen hostellijärjestön logoEuroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille

 
 
login Synergia Foxy