Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-paarakennus-ulkokuva-talvi-17-.jpg
 
 

Ajankohtaista

04.11.2019

Vertaistuelliset nuorisotyöpäivät Marttisessa 4.-5.12.

Vertaistuelliset nuorisotyöpäivät Marttisessa 4.-5.12.
Hei nuorisoalan tekijä! Onko sinulla ollut pitkä syksy? Tarvitsetko pienen hetken huokaista antaen aikaa itsellesi ammattilaisena? Entäpä pääsetkö purkamaan kokemuksiasi riittävästi vertaistesi kanssa? Kaipaatko tilaa ja tukea ajatuksillesi, jotta pääsisit työssäsi eteenpäin?


Nuorisokeskus Marttinen kutsuu nuorisotyön kentän huokaisemaan ja reflektoimaan yhdessä “Vertaistuellisille nuorisotyöpäiville” 4.-5.12.2019!

Päivien ohjelma on suunniteltu tarjoamaan tilaa, aikaa ja tukea päästä pohtimaan, pureskelemaan ja huokaisemaan syksyn kiireet kerralla pakettiin, yhdessä muiden kentän kollegoiden kanssa. Luvassa työpajoja, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa vertaistuellisessa ja työnohjauksellisessa hengessä asiantuntijoiden johdolla, joissa SINÄ ja tarpeesi ovat keskiössä! 

Päivät alkavat keskiviikkona brunssilla klo 10:00, ja päättyvät torstaina lounaaseen klo 13:00. Päiville osallsitumisen hinta on 66 € / osallistuja (sis. Ruokailut, majoittumisen ja ohjelman).

ILMOITTAUTUMISTA JATKETTU 2.12.2019 ASTI!

Ilmoittaudu tästä 

Paikkoja on rajallisesti, joten toimi nyt!

TERVETULOA MUKAAN! 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 16.01.2020

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy