Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
 
 
 

Ajankohtaista

18.06.2018

Lähde juhannussaunaan Marttiseen

Lähde juhannussaunaan Marttiseen
Tänä juhannuksenakin Marttinen tarjoaa ilmaisen juhannussaunaelämyksen kaikille halukkaille Marttisen Vihta-saunassa! Otahan juhannusaattona uikkarit ja pyyhe mukaan ja suunnaksi Marttinen, Vihta-sauna on lämpöisenä klo 10 - 16!


Virrat on Suomen virallinen Juhannuskaupunki! JuhannusVirrat - tapahtuma järjestetään Virtain Perinnekylässä juhannusaattona 22.6.2018 klo 10 - 14.

Myös tänä vuonna Vihta - sauna on lämpimänä klo 10 - 16
Ota uimapuku mukaan ja tule yhteisiin löylyihin kokeilemaan Vihta - saunaa veloituksetta. Samalla voit varata sitä kokoustiloineen omiin tapahtumiin ja olla samalla tukemassa nuorten tulevaisuutta ja nuorisotyötä Marttisessa.

Vihta-sauna sai viime vuoden marraskuussa Sauna from Finlandin laatumerkin

 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 20.11.2018

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy