Sisältöön »
Nuorisokeskus • kokous- ja juhlatalo
 
 
 
marttinen-paarakennus-ulkokuva-talvi-17-.jpg
 
 

Ajankohtaista

01.10.2019

Kokousta & tee hyvää

Kokousta & tee hyvää
Nuorisokeskukset ovat voittoa tavoittelettomia yhteisöjä, joiden mahdollinen tuotto käytetään nuorisotyöhön. Nuorisokeskukset tarjoavat tiloja ja majoituskapasiteettia pienten ryhmien tilaisuuksista satojen henkien suurtapahtumiin. Keskuksissa on mahdollista järjestää päivän kestäviä tilaisuuksia tai majoitusta vaativia leirejä tai seminaareja.


Ohjelmaa keskuksissa on varattavissa vauvasta vaariin, kuten saunoja, tilaa tanssimiseen, nuotiopaikkoja, majoitushuoneita, mökkejä sekä ruokailuja erikokoisille ryhmille muun muassa jouluna jouluruokailut täällä Marttisessa. Yrityksille ja muille yhteisöille nuorisokeskus on loistava paikka kick-offiin tai kokoukseen, tykyyn tai tyhyyn, yritysjohdon aivoriiheen tai henkilökunnan kokoukseen. Keskuksista suurin osa majoittaa myös yksittäisiä matkaajia ympäri vuoden, joten nuorisokeskusten palveluita käyttävät yksittäiset matkailijat tukevat myös nuorisotoimintaa.

Mitä on nuorisokeskustoiminta?

Tavoitteita ovat;

  1. Edistää nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia
    sekä kykyä ja edellytyksiä toimia yhteiskunnassa

  2. Tukea nuorten kasvua, itsenäistymistä, yhteisöllisyyttä sekä
    niihin liittyvää tietojen ja taitojen oppimista

  3. Tukea nuorten harrastamista ja toimintaa kansalaisyhteiskunnassa

  4. Edistää nuorten yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa sekä oikeuksien toteutumista

  5. Parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja.

Kansainvälinen toiminta on myös osa nuorisokeskusten tehtäviä. Marttisen tavoite erityisesti on auttaa alueen nuoria löytämään oma polkunsa kansainvälisyyteen. Tarjolla on nuorisovaihtoja, vapaaehtoispalvelua, kielikursseja, tapahtumia sekä rahoituksia kansainvälisyyteen. 

Marttisessa pystyt järjestämään kokoukset ja seminaarit, koulutilaisuudet, sukukokoukset, luokkakokoukset, häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat, valmistujaisjuhlat, sukujuhlat ja muut tilaisuudet toiveesi mukaan. Marttisessa kokouksen tilaaminen on helppoa, sillä kaikki löytyvät yhden katon alta, joten jo yhdellä soitolla tai ihan lähiaikoina nettisivujemme kautta pystyt varaamaan haluamasi palvelun tai tilan kokoustasi varten.  Marttisessa kokouksia päärakennuksen lisäksi voidaan järjestää Vanhassa pappilassa, Antintalossa, jossa on myös anniskeluoikeudet, Vihta-saunalla sekä työväentalolla. Lisäksi mukavat puitteet istua iltaa löytyvät kodalta sekä grillikatoksesta. Marttisen keittiön kautta on mahdollista toteuttaa retkiruoat luonnossa, saunailtapalat illanvieton yhteyteen sekä näyttävät juhlaruokailut Vanhaan Pappilaan.  

Kokous- ja juhlapalvelut

Pirjo Ilvespakka
p.+358 (0)3 485 1921
vanhapappila@marttinen.fi

 
 
 

 Varaa majoitus


 Kysy lisää

Autamme mielellämme sinua tapahtumasi järjestämisessä. Alla olevista painikkeista löydät tarjouspyyntölomakkeet, jonka täytettyäsi olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +358 (0)3 485 1900 ja sähköpostitse info@marttinen.fi.

 
 
Sivua päivitetty: 23.10.2019

Marttinen on yksi Suomen yhdeksästä
Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää

 

 
 
login Synergia Foxy