Sisältöön »
Nuorisokeskus | kokous- ja juhlatalo
 
 
 
Nuorisoryhmä juoksee pellolla kohti kameraa, takana vanhoja rakennuksia.
 
 
 

Tervetuloa Marttiseen

 

Megafoni-kuvake  Ajankohtaista

 

Pääsiäisenä Marttiseen koko perheellä

Pääsiäisenä Marttiseen koko perheellä

Pääsiäinen lähestyy. Marttisessa voit viettää aikaa perheen kanssa. Täällä voit vuokrata fatbiket, boulderointi radan ja myös lumikengät jos lunta on. Voit fatbikellä lähteä kiertämään lähistön reiteille. Boulderointi luolassa voit turvallisesti kiipeillä vanhempiesi kanssa. Seuraamme säätä, että onko mahdollista mennä lumikenkäilemään. Lisäämme tänne, kun saamme lisätietoja lähistöltämme olevista pääsiäiskokoista.

Lue lisää pääsiäisestä Marttisen sivuilta

Nuorisokeskus Marttiselle Green Key sertifikaatti 9.12.2022 ja STF-sertifikaatti 3.2.2023.

Nuorisokeskus Marttiselle Green Key sertifikaatti 9.12.2022 ja STF-sertifikaatti 3.2.2023.

Green Key –tuomaristo kokoontui 9.12.2022 ja myönsi Nuorisokeskus Marttiselle Green Key sertifikaatin. Green Key on maailman johtava matkailualan ympäristömerkki ja tunnustus yrityksen toiminnan laadusta. Green Key -merkki kertoo ansiokkaasta vastuullisuustyöstä ja sen kriteerit vastaavat asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kasvaviin odotuksiin matkailupalveluiden vastuullisuudesta. Visit Finland myönsi Marttiselle myös Sustainable Travel Finland sertifikaatin 3.2.2023, jolloin Marttisesta tuli yksi Pirkanmaan harvoista STF-merkin saaneista. Marttisessa olemme jo pitkään tehneet työtä kestävän ympäristön ja kehityksen puolesta ja sertifikaattien myötä työmme tulee entistä näkyvämmäksi.

Lue lisää STF- ja Green Key sertifikaateista

Talvipukeutuminen Suomessa

Talvipukeutuminen Suomessa

Nuorisokeskus Marttisessa vierailee säännöllisesti yksittäisiä asiakkaita ja ryhmiä Etelä-Euroopasta tai Euroopan ulkopuolelta ja tällöin ei talvipukeutuminen ole lähtöpaikalla samanlaista kuin Virroilla tai Suomessa. Haluamme auttaa kaikkia asiakkaitamme vinkein saamaan onnistuneen kokemuksen matkastaan meille, joten ESC-vapaaehtoisemme (ESC = European Solidarity Corps) Lada ja Martin toteuttivat videon suomalaisesta talvipukeutumisesta leiriä tai matkaa Marttiseen suunnittelevien avuksi.

Videon voit katso Marttisen Youtubekanavalla, sieltä voit valita tekstityksen suomeksi tai englanniksi. Videon puhuttu kieli on englanti.

Katso vinkkivideo talvipukeutumisesta Marttisen extranetissa tai Youtube-kanavalla

Lautapeli

Lautapeli "Pirkan pörriäiset" kaikille Pirkanmaan kuntien nuorisotiloille

Nuoret ideoivat ympäristökasvatuksellisen lautapelin "Pirkan pörriäiset" Marttisen Piryke -hankkeessa. Pelin ulkoasun ja kuvituksen suunnittelee virtolainen Sanni Ruokonen.

Lue lisää lautapeli "Pirkan pörriäisistä"

 

ANNA MEILLE PALAUTETTA

 PYYDÄ TARJOUS

 TUTUSTU VIRTUAALISESTI 

Aamiainen
kello 8.00 - 9.00

tarjolla tilauksesta, majoittuville matkailijoille ja ryhmille


Arkisin lounas

Klo 11.30-13.00

12,90 € / hlö

katso täältä koko
viikon lounasmenu


Tervetuloa!

 

Avoimet työpaikat Marttisessa

 

Kuvassa nuoria makailemassa nurmikolla

Marttinen on yksi yhdeksästä Suomen nuorisokeskusverkoston keskuksista. Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee Virroilla aivan keskellä suomalaisia järvi- ja luontomaisemia. Nuorisokeskus- leirikoulu- ja muun leiritoiminnan lisäksi Marttisessa onnistuu kokous- ja juhlatilaisuudet ja vaikka kesäloma perheelle.

Marttisessa nautit yhdessäolosta, hyvästä ruoasta ja unohtumattomista elämyksistä luonnon äärellä ja samalla olet tukemassa nuorten hyvää tulevaisuutta. 
 
 

Marttinen SomessaFacebookTwitterInstagramYoutubeLinkedIn

 

Suomen nuorisokeskusten logoMarttinen on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista valtakunnallisista nuorisokeskuksista.

Lue lisää Suomen nuorisokeskusten verkkosivuilta

 

Euroopan Neuvoston laatumerkki nuorisokeskuksille  Syrjinnästä vapaa alue logo    Sustainable Travel Finlandin logo  Lyke-verkoston logo
Suomen hostellijärjestön logo
Opetus- ja kulttuuriministeriön tekstilogo

 
 
login Synergia Foxy