ylabanneri

Leirikoulut

 Leirikoulu - Leirikoulut - Nuorisokeskus Marttinen

Pyydä tarjous leirikoulustasi2 Talvileirikoulutarjous2015 2018kuva lumikenkä 

Leirikoulu - on hauskaa - tekee hyvää - antaa työkaluja kouluun ja elämään

Katso leirikouluesite tästä

Tarjoamme laadukasta leirikoulutoimintaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Huolellinen etukäteissuunnittelu, ammattitaitoinen henkilökunta sekä turvallinen toimintaympäristö takaavat onnistuneen leirikoulun, josta koko luokka voi nauttia.

Leirikoulunne ajankohdan selvittyä räätälöimme luokallenne yksilöllisen ohjelman, teemme kustannuslaskelman sekä hoidamme etukäteisvaraukset ja valmistelut. Lähetämme suunnittelun avuksi myös valmista materiaalia.

Majoitus leirikoulussa

Marttisen kolmessa nuorisohotellissa on mukavat majoitustilat ryhmille. Hotelleissa on 8-9 huonetta, joihin mahtuu enimmillään 6 henkilöä. Nuorisohotellin oleskelutilassa on tv ja jääkaappi omille herkuille. jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku.

Ruokailut leirikoulussa

Päivittäiset ateriat aamupalasta päivälliseen tarjoillaan seisovasta pöydästä. Retkelle lähdettäessä otetaan retkieväät mukaan. Ryhmillä on mahdollisuus iltapaloihin erillistilauksesta; iltapala ruokasalissa, omatoiminene iltapala majoitustiloissa tai lettu-/makkarailtapala nuotiolla.

Dieettikokkimme ottavat huomioon erityisruokavaliot, kun niistä tiedotetaan meille etukäteen.

Marttisen keittiö on saanut paljon kiitosta maukkaista ja terveellisistä ruuista. Olemme sitoutuneet Portaat luomuun -valmennusohjelmaan.

Nuorisoryhmien täysihoitohinnat

2017 - 2018

Kesäkausi 1.4.-30.9.2017
Kesäkausi 1.4.-30.9.2018
täysihoitohinta 49,50 €/hlö/vrk

Hinnat sisältävät aamupalan, lounaan, päivällisen ja majoittumisen 2-6 hengen huoneissa omin liinavaattein

Nuorisotoimintamme on opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa ja arvonlisäverotonta.

Katso talvileirikoulutarjous tästä

Talvileirikoulutarjous2015 2018kuva

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. +358 (0)3 485 1927