ylabanneri

Lapsi- ja nuorisoleirit

Lapsi- ja nuorisoleiri - Lapsi- ja nuorisoleirit - Nuorisokeskus Marttinen

Pyydä tarjous leiristäsi Pyydä tarjous rippileiristä kortti

Nuorisokeskus Marttisen ympäristö ja lukuisat aktiviteetit soveltuvat kaikenikäisten käyttöön      

Katso Nuorisokeskus Marttisen esite tästä

Leirikoulut, järjestöt, järjestöjen isommat alueelliset tai valtakunnalliset kohtaamiset, opiskelijat, rippileirit, isoskoulutukset, harrasteryhmien nuorisoleirit, kuten koiraleirit, sporttileirit, musiikkileirit, kaikki ovat tervetulleita meille monipuolisten tapahtumien Marttiseen!

Meiltä löytyy useita eri kokoisia tiloja kokoontumiseen ja ryhmätöihin. Liikuntaan on hyvät maastot, monitoimisali, useita erilaisia kiipeilymahdollisuuksia, ja ulkoliikuntakenttiä. Marttisen alue on kokonaan vesistön ympäröimä, ja meillä on loistavat mahdollisuudet souteluun, kanootilla melomiseen, uimiseen ja talvella avantouintiin. Talvisin Virroilla on hyvät hiihtoladut ja Pukkivuoren laskettelurinne. Marttisessa jäädytetään jääkiipeilyseinä joka talvi ja se on säistä riippuen kiipeiltävässä kunnossa yleensä tammikuun puolen välin paikkeilta maaliskuun puoleenväliin.

Tilamme sopivat oikein hyvin myös musiikin ja käden taitojen harrastamiseen. Marttisessa on kaksi käsityötilaa. Vanhasta Pappilasta löytyy flyygeli ja meillä on muitakin soittimia.