ylabanneri

Platform

 Platform - Kansainvälinen nuorisotyö - Nuorisokeskus Marttinen

kota letut2 kota letut1 lämmittely tanssi

Mikä ihmeen Platform -verkosto?

Platform -verkosto on 23 eurooppalaisen organisaation yhteistyöverkosto. Kaikki mukana olevat jäsenet edustavat alueellista tai valtakunnallista nuorisotyötä. Tavoitteena on edistää nuorten liikkuvuutta ja ehkäistä sosiaalista syrjäytymistä järjestämällä kansainvälisiä leirejä ja muita nuoriso-ohjelmia. Ohjelmien teemat vaihtelevat urheilusta luonto-, taide- sekä musiikkiohjelmiin.

Platform -verkosto syntyi 1986. Se on “informaali” verkosto ja toimii maakuntien, alueiden ja kuntien sekä kaupunkien välillä, joissakin tapauksissa toiminta-alueena on koko maa. Jokainen mukana oleva alue on nimennyt organisaation, joka vastaa Platform -verkostoyhteistyöstä. Organisaatiot järjestävät leirejä ja markkinoivat Platform -verkoston ohjelmia toiminta-alueillaan.

 

Leirit

Platform -leirit ovat 13-30 -vuotiaille. Osallistujat maksavat osallistumismaksun ja matkat. Usein leirin järjestäjät hakevat eri mahdollisuuksia edullisiin matkoihin leiripaikalle. Platform -leirit ovat myös hyvä mahdollisuus saada ensikosketus kansainväliseen toimintaan ja osallistua leiriin omassa maassa. Lisätietoja leireistä ja muista ohjelmista saat Suomessa Nuorisokeskus Villa Elbasta, joka koordinoi Suomessa Platform -verkoston toimintaa ja on yhteydessä verkoston muiden maiden koordinaattoreihin.

http://www.villaelba.fi/