ylabanneri

Juhlat

Juhlat - Kokous- ja juhlataloa - Nuorisokeskus Marttinen

Pyydätarjousjuhlistasi 190 kahvipöytä

Koko paketti samasta paikasta 

Katso tästä Häät ja juhlat Marttisen Vanhassa Pappilassa- esite

Marttisen entinen pappila on nykyisin suosittu juhlatalo, jonka arvokkaassa ympäristössä ja viihtyisissä tiloissa voi järjestää perhe-, suku- ja yritysjuhlia. Juhlatilaisuuksien järjestäminen Marttisessa on vaivatonta, sillä talon henkilökunta paneutuu jokaisen asiakkaan juhlaan huolella ja toiveet huomioonottaen. Pappila on kunnostettu vuonna 2010. Kunnostuksen yhteydessä uusittiin myös kalusteet ja av-välineet.

Marttisen vanhassa pappilassa voi järjestää tilaisuuden jopa 150 henkilölle. Suurin yhtenäinen tila (Tarjanne -sali) on max 90 henkilölle. Lisäksi käytettävissä on pienempiä saleja. Tarjanne -salissa on flyygeli.

 

Kappeli

Kesäaikana käytettävissä on 50-paikkainen kappeli, esimerkiksi muistotilaisuuteen, vihkimiseen tai kastetilaisuuteen.

 

Tarjoilut

Keittiömme järjestää juhlatarjoilut noutopöydästä pappilassa. Ei erillistä tilavuokraa. Erikoisruokavaliot huomioimme huolella, kunhan saamme tiedon etukäteen.

 

Koristelu

Ateriahintoihin sisältyen pöydät liinoitetaan. Tilaisuuksissa on käytössä talon turvakynttilät. Muun tarvittavan koristelun voi asiakas tehdä itse.

 

Asiakaspalvelumme auttaa

Kysykää lisää asiakaspalvelustamme. Annamme mielellämme juhlatilaisuuksien järjestämisestä kertyneen kokemuksemme käyttöönne. Asiakaspalvelumme on paikalla ma – pe klo 9.00 – 16.00. Voitte myös varata ajan etukäteen tilaisuutenne suunnittelua varten asiakaspalvelustamme. Näin tarvittaessa myös keittiöpäällikkömme saadaan mukaan tilaisuuden suunnitteluun alusta alkaen.