ylabanneri

KIINNOSTAAKO KANSAINVÄLISYYS?

 KIINNOSTAAKO KANSAINVÄLISYYS? - Kansainvälinen nuorisotyö - Nuorisokeskus Marttinen

 marttinen lehtikasassa sammakko

Kädestä pitäen neuvontaa suoraan nuorille

On nuorisovaihtoja, vapaaehtoispalvelua, kielikursseja, tapahtumia… Kaikista näistä saa meiltä tietoa ja neuvontaa. Tullaan mielellään tapaamaan yksittäisiäkin nuoria ja räätälöimään omia polkuja kansainvälisyyteen.

halaus 176 ohjaus hiiret 

Valmiita mahdollisuuksia hypätä mukaan kv-toimintaan

Iso ja jatkuvasti päivittyvä nippu mahdollisuuksia. Tälläkin hetkellä paikkoja nuorille vapaaehtoistöihin mm. auki Itävaltaan, Irlantiin, Espanjaan… Sekä koulutuksia nuorisotyöntekijöille eri menetelmiin, hanketyöhön, monikultturisuuteen… Tiedotamme näistä facebook sivuillamme “KV-Klubi Marttinen”. Liity mukaan

tule mukaan sos nuorisotyo 

Kotikansainvälisyyttä alueellemme nuorisotyöhön

Koulu- ja oppituntivierailuja, toiminnallisia työpajoja, puuhapäiviä, kv-klubi toimintaa… Mukana meidän omat eurooppalaiset vapaaehtoiset, jolloin nuoret pääsevät kielikylpyyn kotipaikkakunnallaan tutustumaan esimerkiksi vieraisiin kulttuureihin yhteisen toiminnan kautta.

ryhmä huopasydan poika ja mies 

Tukea ja koordinaatiota omiin hankkeisiin

Haluaako teidän nuoret oman nuorisovaihdon? Tai paikkakunta omia eurooppalaisia vapaaehtoisia (EVS)? Jos teillä on hyvä idea, me voimme hoitaa hankebyrokratian! Tällä hetkellä rakennamme ja koordinoimme uusia hankkeita ensi vuodelle 6 alueen uuden toimijan ja kunnan kanssa. Mukaan mahtuu ja pääsee, kun vain kysyy! Ajatuksena on, alueellemme rakentuu näin toisiaan tukeva vahva ja yhteinen kv-toiminnan verkosto.

 ital martti shutterstock 2044286