ylabanneri

Päiväpaketit

Puhtia  porukkaan   

pappila ulko perinne-elääkierros  Pappilannoutopöytä2010 011 

Tiivis, mutta rento virkistysilta tai –päivä työyhteisöille, jotka haluavat mukavan kokoontumisen lisäksi ideoita, näkemyksiä ja mahdollisia uusia työkaluja yhteishengen ja tulosten kohentamiseen. Neljän tunnin paketti sisältää ”joukkuepelillä se sujuu” – luennon, juhlavan ruokailun, iloisen viihdeohjelman sekä kaiken päälle täytekakkukahvit.

Vanha Pappila tarjoaa upeat puitteet tapahtumalle, jota isännöi valmentaja-ohjelmaisäntä Juhani Viita. Hänen innostava luentonsa joukkuepelin kulmakivistä pohjautuu yli 30 vuotta jatkuneeseen urheiluvalmentajauransa kokemuksiin. Viita on toiminut mm. miesten lentopallomaajoukkueen valmennustiimissä ja kansallisella tasolla valmentajana lentopalloilussa niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin sarjoissa. Tuoreimpina saavutuksina lentopallon A-poikien SM-kulta (2005) ja naisten Mestaruusliigan hopea (2011).

Juhani Viita vastaa myös tapahtuman viihdeohjelmasta, mikä on hänen toinen vahva osaamisalueensa. Suositun ohjelmaisännän viihteen parissa irtoavat monet remakat naurut ja väki viihtyy. Ohjelman kesto 4 tuntia. Minimihenkilömäärä 20 henkilöä, mutta räätälöimme ohjelman myös pienemmille ryhmille.

Talonpojan kisailut

Perinteiset kisailut 102 0225 IMG KISAILUT 

…sopivat haasteita etsiville. Ohjelmassa kisaillaan Rajalahden talomuseon pihapiirissä talonpoikien tapaan. Kisalajeja ovat mm. päreenheitto, köydenveto, pussihyppely, hevosenkengän heitto ja perinteiset arvoitukset. Kisailujen päätteeksi ruokaillaan Marttisessa. Ruokailun jälkeen tutustutaan Perinnekylän kulttuuriympäristöön oppaan johdolla.

Ryhmän koko: 15 – 30 hlöä, kesto 5 tuntia ruokailuineen.

Pappilan pihapuuhat

…vahvistavat ryhmän yhteishenkeä. Aamiaisen jälkeen siirrytään Marttisen vanhan pappilan pihapiiriin. Päivän ohjelmassa on erilaisia ryhmän yhteistyötä vaativia ja sitä vahvistavia tehtäviä. Päivän puolivälissä nautitaan Marttisen keittiön valmistama maukas lounas. Päivän päätteeksi kootaan kokemukset kasaan ja nautitaan kahvit makean leivonnaisen kera.

Ryhmän koko: 15 – 30 hlöä, kesto 5 tuntia ruokailuineen.

Ratamiesten resiinaretki

art 98 IMG 1102 resiin

…sisältää reipasta liikuntaa ja vauhdin hurmaa. Aamukahvin jälkeen kävellään (n. 1 km) Pirkanmaan museorautatielle resiinaohjaajan opastamana. Jokainen saa ajettavakseen oman kolmipyöräresiinan. Retken aikana kuullaan mielenkiintoisia tarinoita rautatien historiasta sekä ylitetään Keiturinsalmen henkeäsalpaava silta kauniine järvimaisemineen. Retken päätteeksi palataan Marttiseen ruokailemaan.

Ryhmän koko: 15 – 20 hlöä, kesto noin 3,5 tuntia ruokailuineen.

Rastipolun ratkonta

Maaliskuu ja Marttinen 029 ital ulkona IMG 7192

…vaatii tarkkuutta ja älyä. Rastipolun tehtävät räätälöidään vuodenajan ja ryhmän koon mukaan.

Toimintapisteitä ovat mm. Marttisen koodipalikat, logiikkapelit, pulmatehtävät ja jousiammunta. Viimeisenä rastina on ruokailu Marttisessa. Ohjelma sopii mainiosti isommallekin ryhmälle.

Ryhmän koko: 15 – 100 hlöä, kesto noin 3 tuntia ruokailuineen.

 

Lisätiedot ja varaukset:
p. 03 485 1921
tai vanhapappila(at)marttinen.fi