ylabanneri

Nuorisokeskus Marttisen nuorilla ja aikuisilla on kysymys silloiselle valtiovarainministeri Stubbille

Nuoret ovat tulevaisuus - Ole tukemassa tulevaisuutta - Nuorisokeskus Marttinen

 

Arvoisa ministeri!

 

Me tulemme valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta, Nuorisokeskus Marttisesta, joka on yksi Suomen kymmenestä, opetus- ja kulttuuriministeriön tukemasta nuorisokeskuksesta.

Marttinen sijaitsee Virroilla ja kuuluu Virtain kaupungin omistukseen. Olemme Marttisen työntekijöitä, työssäoppijoita, työelämään tutustujia, eurooppalaisia vapaaehtoisia…

Teemme työtä nuorten kasvun ja kehityksen tukemiseksi. Pääosa työstämme on ennaltaehkäisevää, mutta teemme myös sosiaalista nuorisotyötä, jolla on korjaavia tavoitteita. 

 

-----------

 

Suomi voi yhtä hyvin kuin sen nuoret. Toivomme, että hallitus kantaa vastuun tulevaisuudesta ja pitää lapset ja nuoret kaikkien suunnitelmiensa keskiössä eli

 panostaa lasten ja nuorten hyvinvointiin, 

 turvaa nuorisotyön resurssit sekä

 antaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa.

Toivomme, että nämä asiat huomioidaan myös vireillä olevissa lakiuudistuksissa; niin nuorisolain kuin arpajais- ja tuotonjakolainkin uudistamistyössä. 

 

-------------

 

Syrjäytynyt nuori maksaa yhteiskunnalle miljoona euroa. Kuinka monta miljoonaa aiotte tähän varata vai olisiko ennalta ehkäisevä työ sittenkin parempi vaihtoehto?

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Helena Vuorenmaa, puh. 044 715 1922, helena.vuorenmaa(at)marttinen.fi

myynti- ja markkinointipäällikkö Jari Ahola, puh. 044 715 1928, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

yksilövalmentaja Timo Haaksluoto, puh. 044 715 1952, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Etsi sivuilta